Entrevista amb Benjamin Kärst

  • Enfocament transversal

    MEWA ofereix perspectives i possibilitats per treure el millor d'un mateix.

  • Ambient familiar

    Les persones són el centre: les persones fan MEWA possible.

  • Viure de manera justa

    MEWA és una font de confiança i una cooperació oberta i justa.

«Sempre he vist tot el que implicava en MEWA: un negoci familiar sa: una empresa familiar sana, inversions intel·ligents, pensaments sostenibles, perspectives sòlides i jerarquies planes. Porto les vendes a la sang, amb 15 anys ja venia sabates a la nostra botiga de Turíngia. Després d'una formació comercial, vaig passar a treballar com Key Account Manager per a un fabricant d'automòbils.

 

El 2009 vaig començar a treballar en Vendes de grans comptes en MEWA i ràpidament em vaig adonar: MEWA és diferent. L'empresa està organitzada de forma essencialment més ràpida i densa que altres. Un autèntic esperit d'equip ho domina tot. En Vendes això no és habitual, ja que en realitat hi ha competència. No obstant això, els companys ens animem entre nosaltres i quedem o parlem per telèfon en privat periòdicament.

 

D'una banda, sóc una persona amb un sentit intuïtiu per a les vendes; de l'altra, no deixo de veure els altres com a persones. Per a mi, la sensibilitat és deu vegades més important que un gran quocient intel·lectual. Tractar als altres amb justícia no és només invertir en una relació comercial de confiança, també és una satisfacció. En MEWA són moltes les raons per quedar-se: Valoro especialment la visió a llarg termini d'una empresa familiar: em proporciona seguretat i perspectiva a llarg termini. Només per això val la pena estar motivat».

Benjamin Karst, director comercial de grans comptes en MEWA, Alemanya - Sud