Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

74879093.jpg

Persones. Valors. MEWA.

Per què MEWA?

Junts cap a l'èxit: ocupació en MEWA

 • Empresa familiar amb diverses facetes

  Connectem la nostra gran tradició amb l'afany d'oferir productes innovadors, sostenibles i innovadors.

 • Valors bàsics manifestats

  Com a empresa familiar, els valors eren i són la base per a les nostres accions empresarials. Cada dia.

 • Oportunitats a diferents personalitats

  Els nostres treballadors són la base del nostre èxit. Per això, oferim llocs de treball segurs i interessants, així com possibilitats de desenvolupament integral.

«En quina empresa puc evolucionar? On puc aportar com a persona? Qui m'ofereix seguretat?» Si es planteja aquestes preguntes, permeti'ns dir-li: Benvingut a MEWA!

La identitat de MEWA està formada per totes les persones que treballen per a ella: de les seves experiències, les seves decisions diàries i els seus valors, des de fa més de 100 anys. Com a proveïdor de tèxtils internacional, estem orgullosos dels nostres treballadors, els quals valoren treballar en una empresa familiar moderna i tradicional que es basa en un cànon fix de valors.

Cada treballador aporta la seva pròpia qualificació i entusiasme, el seu sentit de la responsabilitat i esperit d'equip per aconseguir l'èxit de l'empresa. Per això, en MEWA li donem gran importància al desenvolupament personal i l'enteniment familiar. Perquè sabem que: la motivació dels nostres treballadors marca la diferència pel que fa a la qualitat del nostre treball.

Què esperem de vostè? Personalitat, talent, coneixements i entusiasme per posar-se en marxa.

Entrevista a treballadors

_DSC5988.jpg
Julia Hoppe y Marika Stammler
Empleadas en ventas

«MEWA es una empresa familiar. Lo hacemos todo juntos, nos mantenemos unidos en el equipo».

Els nostres tres pilars: diversitat, responsabilitat i futur

Com a empresa familiar en creixement amb una extensa tradició i afany per aconseguir avanços innovadors i orientats al futur, li oferim les nostres millors perspectives de futur. Creiem en els nostres valors, respectem als altres i estem orgullosos de fer una aportació significativa. Rebi més informació sobre el que entenem per responsabilitat, futur i diversitat.

 • ThinkstockPhotos-504078083_post.png

  Treballs

  Ofertes de treball actuals