Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Persones. Valors. MEWA. Persones. Valors. MEWA.

Per què MEWA? Per què MEWA?

74879093.jpg

Persones. Valors. MEWA. Persones. Valors. MEWA.

Per què MEWA? Per què MEWA?

Junts cap a l'èxit: ocupació en MEWA

 • Empresa familiar amb diverses facetes

  Connectem la nostra gran tradició amb l'afany d'oferir productes innovadors, sostenibles i innovadors.

 • Valors bàsics manifestats

  Com a empresa familiar, els valors eren i són la base per a les nostres accions empresarials. Cada dia.

 • Oportunitats a diferents personalitats

  Els nostres treballadors són la base del nostre èxit. Per això, oferim llocs de treball segurs i interessants, així com possibilitats de desenvolupament integral.

«En quina empresa puc evolucionar? On puc aportar com a persona? Qui m'ofereix seguretat?» Si es planteja aquestes preguntes, permeti'ns dir-li: Benvingut a MEWA!

La identitat de MEWA està formada per totes les persones que treballen per a ella: de les seves experiències, les seves decisions diàries i els seus valors, des de fa més de 100 anys. Com a proveïdor de tèxtils internacional, estem orgullosos dels nostres treballadors, els quals valoren treballar en una empresa familiar moderna i tradicional que es basa en un cànon fix de valors.

Cada treballador aporta la seva pròpia qualificació i entusiasme, el seu sentit de la responsabilitat i esperit d'equip per aconseguir l'èxit de l'empresa. Per això, en MEWA li donem gran importància al desenvolupament personal i l'enteniment familiar. Perquè sabem que: la motivació dels nostres treballadors marca la diferència pel que fa a la qualitat del nostre treball.

Què esperem de vostè? Personalitat, talent, coneixements i entusiasme per posar-se en marxa.

Entrevista a treballadors

_DSC6346.jpg
La veu dels treballadors
Treballar en MEWA

Conegui alguns dels nostres empleats, les seves històries i experiències amb MEWA: autèntiques, diverses i humanes.

Els nostres tres pilars: diversitat, responsabilitat i futur

Com a empresa familiar en creixement amb una extensa tradició i afany per aconseguir avanços innovadors i orientats al futur, li oferim les nostres millors perspectives de futur. Creiem en els nostres valors, respectem als altres i estem orgullosos de fer una aportació significativa. Rebi més informació sobre el que entenem per responsabilitat, futur i diversitat.

 • ThinkstockPhotos-504078083_post.png

  Treballs

  Ofertes de treball actuals