Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

74879093.jpg

Persones. Valors. MEWA.

Per què MEWA?

Junts cap a l'èxit: ocupació en MEWA

 • Empresa familiar amb diverses facetes

  Connectem la nostra gran tradició amb l'afany d'oferir productes innovadors, sostenibles i innovadors.

 • Valors bàsics manifestats

  Com a empresa familiar, els valors eren i són la base per a les nostres accions empresarials. Cada dia.

 • Oportunitats a diferents personalitats

  Els nostres treballadors són la base del nostre èxit. Per això, oferim llocs de treball segurs i interessants, així com possibilitats de desenvolupament integral.

Unsere rund 5.200 Mitarbeiter arbeiten mit großem Engagement dafür, die Position von MEWA als Europas führender Dienstleister im Textil-Management konsequent weiter auszubauen. Sehen Sie hier unsere vakanten Stellen auf einen Blick:

«En quina empresa puc evolucionar? On puc aportar com a persona? Qui m'ofereix seguretat?» Si es planteja aquestes preguntes, permeti'ns dir-li: Benvingut a MEWA!

La identitat de MEWA està formada per totes les persones que treballen per a ella: de les seves experiències, les seves decisions diàries i els seus valors, des de fa més de 100 anys. Com a proveïdor de tèxtils internacional, estem orgullosos dels nostres treballadors, els quals valoren treballar en una empresa familiar moderna i tradicional que es basa en un cànon fix de valors.

Cada treballador aporta la seva pròpia qualificació i entusiasme, el seu sentit de la responsabilitat i esperit d'equip per aconseguir l'èxit de l'empresa. Per això, en MEWA li donem gran importància al desenvolupament personal i l'enteniment familiar. Perquè sabem que: la motivació dels nostres treballadors marca la diferència pel que fa a la qualitat del nostre treball.

Què esperem de vostè? Personalitat, talent, coneixements i entusiasme per posar-se en marxa.

Els nostres tres pilars: diversitat, responsabilitat i futur

Com a empresa familiar en creixement amb una extensa tradició i afany per aconseguir avanços innovadors i orientats al futur, li oferim les nostres millors perspectives de futur. Creiem en els nostres valors, respectem als altres i estem orgullosos de fer una aportació significativa. Rebi més informació sobre el que entenem per responsabilitat, futur i diversitat.

 • Fotolia_169882410_XXL.jpg

  Responsabilitat

  Estem encantats d'assumir la responsabilitat de protegir tant a les persones com al medi ambient. En MEWA també assumim la responsabilitat de fer créixer la seva pròpia carrera professional.

 • Responsabilitat

  Estem encantats d'assumir la responsabilitat de protegir tant a les persones com al medi ambient. En MEWA també assumim la responsabilitat de fer créixer la seva pròpia carrera professional.

 • Futur

  Quan comença «el demà»? Amb nosaltres, avui mateix. Per això, per a nosaltres, canviar significa desplaçar els límits del que és possible: tot és possible.

 • Diversitat

  Les persones que treballen amb nosaltres constitueixen un equip de diferents personalitats amb una mateixa història. La diversitat contribueix a l'avenç de MEWA.

 • _DSC6090.tif

  Treballar en MEWA

  La veu dels treballadors

 • Fotolia_169882410_XXL.jpg

  La nostra responsabilitat ens fa forts

  Responsabilitat

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Treballs

  Ofertes de treball actuals