Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

_MG_1815.JPG

Sostenibilitat de MEWA

Assumim la responsabilitat

Pensament a llarg termini, gestió responsable: sostenibilitat en MEWA

  • Rendibilitat

    Una activitat econòmica responsable i prudent, per tal de garantir l'estabilitat de l'empresa i permetre'n un creixement sa.

  • Medi ambient

    La conservació del medi ambient i dels recursos, així com les inversions en tecnologia ambiental i el seu perfeccionament constant.

  • Empleats

    Condicions laborals justes i segures per a tots els empleats.

  • Clients i societat

    Gestió responsable mitjançant un sistema intern de gestió de la qualitat, un codi de conducta per a socis i proveïdors, així com un compromís social en projectes i associacions sense ànim de lucre.

La sostenibilitat és un aspecte que ha anat guanyant importància des de fa 30 anys en l'economia i en els departaments d'administració. Pel que fa a la responsabilitat empresarial amb la societat, s'imposa cada vegada més el concepte de Corporate Social Responsibility (CSR). Aquesta contribució voluntària de les empreses inclou, per norma general, aspectes ecològics, econòmics i socials.Durant la dècada dels vuitanta, el propietari del grup MEWA es va encarregar d'assumir aquest tipus de responsabilitat social i d'incloure-la en els valors bàsics de l'empresa. Doncs només qui és conscient de la seva responsabilitat pot gestionar amb responsabilitat. En l'actualitat, aquests valors bàsics representen la identitat de MEWA i recolzen les decisions diàries d'alts càrrecs i empleats. D'aquesta manera, MEWA s'ha convertit en una empresa responsable, fort i sostenible.