_AB_1287_8_fused_LKW CORR_entzerrt.tif

MEWA INFORMA

Actualització sobre el COVID-19

Informació actual per a clients sobre el COVID-19

 • Seguretat microbiològica dels nostres productes

  Dentro de nuestros procedimientos operativos, tanto nuestros altos estándares de higiene y seguridad laboral como nuestros procesos de lavado a 90 ºC garantizan la seguridad microbiológica de nuestros productos después del lavado.

 • Mesures d’higiene i protecció a l’empresa

  A més, els empleats en les nostres empreses continuen treballant per a vostè, naturalment assumint totes les mesures addicionals i requerides de protecció i higiene.

 • Disponibilitat

  Els nostres empleats del servei intern continuen estant al seu costat de manera il·limitada amb molt de gust i com de costum.

 • Logística i subministrament

  A causa de la situació actual, també adaptarem a curt termini la logística per a poder garantir el proveïment als nostres clients. Els nostres empleats competents estan al corrent dels esdeveniments i es posaran en contacte amb vostè, per al cas que es produeixi algun canvi a causa de la situació, amb la finalitat d’assegurar el seu proveïment de manera permanent.

 • Tenda en línia buy4work

  Per descomptat, la nostra botiga en línia d’articles de seguretat laboral romandrà oberta per a vostè i continuarem fent tot el possible per a subministrar-los tots els productes necessaris, sempre que estiguin disponibles i no es vegin afectats per les restriccions oficials de lliurament.

Estem segurs que, amb la visió de futur oferta i amb el seu suport, dominarem conjuntament aquesta situació actual d’excepcionalitat. Moltes gràcies per la seva col·laboració i vagi amb compte.

Benvolguts clients de MEWA:

Les evolucions en relació amb el Coronavirus (COVID-19) estan causant en aquests moments desconcert i deixant moltes preguntes obertes. Com a empresa familiar tenim molt arrelat en la nostra estructura empresarial el ser aquí l’un per a l’altre. En aquest sentit, la seguretat dels nostres clients i els nostres empleats figura sempre en primer pla. Per aquest motiu volem informar-los avui sobre la situació actual a MEWA.

Com a proveïdor de serveis tèxtils amb certificació RABC proveïm la indústria alimentària, el comerç, la sanitat i altres àrees rellevants del sistema i ens encarreguem que els seus empleats continuïn disposant de roba neta i innòcua des del punt de vista microbiològic. Amb això, som un component fixe de la cadena de subministrament que, en aquesta situació excepcional, ens mantindrem ferms abans de res.

Per tant, les nostres actuacions s’orientaran de la següent manera:

 1. Protegir tots els nostres clients i empleats de la millor forma possible
 2. Mantenir el nostre estàndard de servei per als nostres clients amb tots els mitjans disponibles
 3. Contribuir també per part nostra a restringir la propagació del coronavirus de la millor forma possible.

Aquestes mesures serveixen per a la protecció de tots els empleats i clients, amb la finalitat de minimitzar el risc d’una propagació. El nostre centre de crisi intern treballa diàriament en la implementació d’altres mesures, amb la fi no sols de reaccionar a les evolucions dinàmiques, sinó d’avançar-nos a elles.

Benvolguts clients de MEWA

No obstant això, com a proveïdor de serveis tèxtils, el contacte diari amb clients i els seus productes tèxtils per part dels nostres conductors de servei és una part integral del nostre servei. Això pot representar un risc per als nostres empleats si entren en contacte amb la mercaderia o les persones entre les quals existeixi la sospita d’una infecció.

 • Per això volem exhortar-los, en nom de la protecció dels nostres empleats així com dels nostres clients, a informar-nos immediatament per telèfon i abans de recollir els productes tèxtils quan aparegui un cas confirmat o de sospita de coronavirus en la seva empresa.
 • Per raons de seguretat transportarem i manipularem, en tal cas, la mercaderia per separat i, si és necessari, coordinarem mesures addicionals amb vostè a través del nostre servei al client. Si us plau, si ocorre això, dirigeixi’s amb plena confiança a la seva persona de contacte habitual de MEWA.
COVID-19 Infografik.jpg