Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Awards_Nachhaltigkeit_4k.jpg

Premis i distincions

Premi Alemany a la Sostenibilitat 2013

La gestora de tèxtils MEWA ha estat escollida com una de les empreses de serveis més sostenible d'Alemanya

Estem encantats amb aquest important reconeixement al nostre servei: MEWA ha aconseguit la distinció «Top 3» en la categoria «Productes / serveis més sostenibles d'Alemanya».

El reconeixement, que atorga la Fundació alemanya de Premis a la Sostenibilitat en col·laboració amb el govern federal, reconeix a les empreses de serveis líders en sostenibilitat d'Alemanya i és un dels premis amb més prestigi en la seva categoria d'Europa. Cada any, els premis, dividits en cinc categories, s'atorguen a les empreses que combinen èxit econòmic amb responsabilitat social i respecte al medi ambient. Aquest any, s'havien presentat prop de 600 empreses.

Formem part dels finalistes gràcies, entre altres coses, al nostre sistema de gestió de tèxtils per a draps de neteja. El jurat va dictaminar que, amb la seva solució de diversos usos, MEWA permet un estalvi considerable en recursos i deixalles, i, al mateix temps, compleix les exigències en matèria de sostenibilitat social i econòmica.

En una gran cerimònia celebrada el 22 de novembre a Düsseldorf, es farà entrega del guardó als representants de totes les empreses i instituts de recerca premiats. Els guardonats van ser distingits per persones que s'empren a fons, professional i personalment, per millorar la sostenibilitat en el nostre món, com el comissari de Medi Ambient de la UE, Janez Potočnik.