Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Berufskleidung

Premis i distincions

La millor foto PR de l'any!

Distinció: Tenim la millor foto PR de l'any!

Hem guanyat el concurs PR-Bild a la millor fotografia de l'any. La nostra fotografia es va imposar a 1500 candidatures i va guanyar dos trofeus dels coneguts premis «PR-Bild Award»: «Fotografia PR de l'any» y «Millor producte».


Joves robusts a altures vertiginoses.

La fotografia guanyadora mostra dos treballadors de la construcció, en una acció espectacular, sobre una bastida a una altura vertiginosa. Un està estès a terra, l'altre volant per l'aire i pols per tot arreu. MEWA va presentar aquesta fotografia al prestigiós premi «PR-Bild Award» i, el va guanyar! En el concurs organitzat per news aktuell, filial de dpa, la fotografia va obtenir el premi principal «Fotografia PR de l'any» i, a més, va ser valorada com a «Millor fotografia de producte». La competència va ser ferotge: 1.500 fotos d'Alemanya, Àustria i Suïssa van presentar les seves candidatures al premi.

Instantània amb un gran impacte

El més curiós: La nostra foto va sorgir més aviat de manera "casual" En realitat, sobre la bastida s'estava rodant un vídeo per mostrar que la nostra roba nova DYNAMIC realment resisteix qualsevol tipus de moviment. En lloc de mostrar els homes treballant de la manera "clàssica", el guió contemplava un joc de pilota amb accions arriscades i salts perillosos estil parkour. La idea: Pots confiar en la teva roba de treball, pots fer de tot amb ella. Durant el rodatge es van prendre fotografies. Jann Klee va fer fotografies per al making-off. Però les imatges eren tan convincents i van capturar el sentit tan bé, que MEWA les va utilitzar com a fotografies de premsa. Amb gran èxit! Estem molt contents de que el nostre missatge haja funcionat tan bé, que fins i tot hem convençut els professionals de màrqueting.