Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

George Lazar y Andrés Osuna FOTO MEWA.jpg

MEWA ha estat guardonada per les seves pràctiques exemplars en Prevenció de Riscos Laborals

MEWA ha estat guardonada per les seves pràctiques exemplars en Prevenció de Riscos Laborals

El passat 7 de juny, dins del marc “Changing Your Prevention 2018”, el gran esdeveniment de Prevenció de Riscos Laborals, organitzat per Acció Preventiva, MEWA va rebre un premi per la seva excel·lent integració de la seguretat i la salut en el treball (SST) i per les seves iniciatives en prevenció de riscos laborals (PRL).

El jurat estava format, entre altres membres, pel govern regional català i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.  Van avaluar més de 500 empreses, de les quals van seleccionar MEWA Servicio Textil S.L. com la guanyadora d'aquest any.

En l'esdeveniment van participar directius, executius i professionals de RH i seguretat laboral, tots units amb l'objectiu comú de fer que les empreses espanyoles siguin més segures, més saludables i més competitives.

A MEWA, som conscients que la seguretat laboral com la salut de tots els nostres treballadors i treballadores, juntament amb la cura i el respecte al medi ambient, són fonaments en els quals sustentem la qualitat dels nostres productes i serveis”, va comentar Andrés Osuna, Responsable de PRL a MEWA Barcelona, després de recollir el premi.

“Aquest premi ens fa sentir molt orgullosos, i el volem dedicar a tot l'equip de MEWA que ens dóna suport perquè sigui possible”, va declarar George Lazar, Director Comercial de MEWA Espanya, també present en l'acte de lliurament.