Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

MEWA-Jena_Variante_Natur.png

Nova construcció a Jena amb ajuda de la participació ciuta-dana

Nova construcció a Jena amb ajuda de la participació ciuta-dana

Tot va segons el previst amb l'expansió de la planta de MEWA a Jena, Alemanya.

La primera mesura que prendrem és construir una insonorització a la barriada. El disseny que s'implementarà en aquest projecte s'ha escollit per referèndum popular.

La nostra ubicació a Turingia serà més gran i més moderna.

Les instal·lacions a Jena, malgrat les diverses reformes i extensions dels últims anys, s'havia quedat molt petita. MEWA ha comprat la propietat adjunta d'una antiga escola vocacional per ampliar i modernitzar la planta.

Els treballs de construcció van començar, d'acord amb el pla, a principis d'agost. L'inici d'aquesta fase de construcció consisteix principalment en cuidar la barriada gràcies a un element d'insonorització dissenyat per protegir l'àrea residencial adjacent del soroll de les operacions de la planta. Ha sigut molt especial i innovador el permetre que fossin els mateixos residents els qui decidissin sobre el disseny visual que volien tenir. Havia quatre dissenys disponibles. El disseny guanyador, titulat "òptica de pedra natural", és el que s'està implementant.

La primera fase de construcció també inclou un estacionament per al personal i el disseny de les instal·lacions a l'aire lliure. En les següents etapes de construcció ens centrarem en l'expansió de la producció. De cara a l'estiu de 2019, aquest treball ha d'haver estat finalitzat.