Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Teilereiniger

El sistema de la rentadora de peces MEWA BIO-CIRCLE protegeix l'esquena i la pell en el treball

El sistema de la rentadora de peces MEWA BIO-CIRCLE protegeix l'esquena i la pell en el treball

Massatges en el lloc de treball, seients ergonòmics, robots, ... En els últims anys, els llocs de treball s'han convertit en espais més sans i segurs. Així i tot, el mal d'esquena i les malalties de la pell encara són una de les raons més freqüents per les quals els treballadors han de quedar-se a casa. Les plantes de producció i els tallers, en particular, estan lluitant contra les altes taxes de malaltia. Com prendre contramesures? La prevenció és el que recomana l'Organització Internacional del Treball (OIT), que va establir el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball l'any 2015 per promoure una cultura de prevenció. La seva data: el 28 d'abril.

Un lloc de treball sa i segur està format per diferents components individuals. La taula de neteja MEWA BIO-CIRCLE està disponible per a l'àrea de neteja de peces en producció. Permet realitzar els treballs de manteniment dempeus, còmodament, protegint així l'esquena, i amb un líquid netejador sense cap mena de producte químic, és a dir, respectuós amb la pell. El netejador líquid es basa en microorganismes naturals, que s'encarreguen d'eliminar la brutícia extrema i de degradar biològicament els lubricants. El líquid no conté dissolvents, compleix amb els exigents requisits de la normativa europea sobre dissolvents, no conté COV i, per tant, no és inflamable. Això vol dir que aquesta taula de neteja es pot col·locar de forma segura en el lloc que calgui.

MEWA BIO-CIRCLE ofereix un avantatge addicional per a la seguretat en el treball, gràcies a la seva alta estabilitat i el seu maneig senzill i segur. A més, per garantir que la rentadora de peces es mantingui segura, estable i potent, MEWA l'ofereix en lloguer com a servei complet i assumeix el manteniment de l'aparell. El servei també inclou la reposició regular del líquid de neteja i els canvis de filtre en els intervals preestablerts. MEWA també s'encarrega de reemplaçar les peces defectuoses. D'aquesta manera, la rentadora de peces sempre està preparada per al seu ús, respectant la salut i el medi ambient.