Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Putztuchsystem

Homenatge al Dia Mundial del Medi Ambient amb alguna cosa pròpia

El drap de neteja reutilitzable de MEWA és la nostra estrella de la sostenibilitat

Aprofitem el "Dia del Medi Ambient" per retre homenatge al nostre actor més acreditat en matèria de sostenibilitat: El nostre drap de neteja tèxtil reutilitzable. Amb un consum mínim de recursos, i de forma reutilitzable, els draps de MEWA mantenen netes les màquines i les instal·lacions industrials europees a un alt nivell.

En primer lloc, el nostre drap de neteja no es basa en valors externs. El blanc artificialment blanquejat, no va amb ell. Ve net, però discretament llest per treballar. I quan ho toques, t'adones que aquest drap es deixa agafar bé. A més, quan es neteja l'oli, el greix o els lubricants refrigerants, tothom s'adona que absorbeix molt bé la brutícia.

El nostre drap no s'amortitza amb només 15 minuts d'ús. L'èxit d'aquesta solució és el seu objectiu a llarg termini, perquè no es llença al contenidor de la brossa després d'un sol ús, sinó que es desa en contenidors de seguretat per ser rentat en les instal·lacions de MEWA i tornat a temps per al seu ús. El drap de neteja reutilitzable de MEWA compleix la seva funció fins a 50 vegades abans de retirar-lo de la circulació, tant en tallers, com en impremtes o plantes de producció.

Per si no fos prou, el drap de neteja reutilitzable de MEWA a més converteix els contaminants en materials valuosos: Una gran part dels olis i els greixos que s'obtenen de rentar els draps utilitzats es fa servir per escalfar les mateixes línies de rentatge i assecament.

Hem creat una retroalimentació circular per aprofitar al màxim els recursos i apostar per la sostenibilitat. Actualment, som capaços de tornar al nostre cicle energètic prop de 7 milions de litres d'oli i greix cada any.

Per això, nosaltres i els 2,7 milions de professionals que utilitzen el drap de neteja reutilitzable de MEWA considerem que es tracta d'una solució autènticament sostenible dins del marc d'una economia circular que protegeix el medi ambient.

#EconomíaCircular #Textilsharing