Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

_J4B0950_Ausschnitt.tif

La nova pel•lícula de MEWA: Ja és aquí!

Una visió sorprenent sobre la producció i vida del nostre drap de neteja

Dins un tambor de rentat, com un fil entre les màquines de cosir o des de la vertiginosa alçada d'un molí de vent: el nou vídeo de MEWA mostra des de totes les perspectives possibles, i de la forma més sorprenent, per què el nostre drap de neteja reutilitzable és senzill i immillorablement bo. Tot això, a més a més, a un ritme descarat i en uns emocionants 100 segons.

L'excel·lència es troba en els detalls. De vegades, cal apropar-se molt per veure per què alguna cosa és única. Aquesta és la idea que va motivar la creació d'aquestes imatges tan extraordinàries i arriscades. El bateig del cor que ens mostra l'inici del cicle, escenes vertiginoses entre els telers de MEWA i moltes escenes més, mostren la perfecció del procés de producció i vida d'aquest drap de neteja únic en la seva espècie. Aquí és on, a partir de fils especials, es fabrica el millor drap de neteja del món, absorbent, que no s'estripa, dimensionalment estable i, molt important, reutilitzable.

2,7 milions d'usuaris diaris

Independentment de la indústria en la qual treballi, el nostre potent drap ofereix un ús continu. Es pot utilitzar diverses vegades abans de portar-lo al contenidor de seguretat SaCon per ser transportat a les bugaderies de MEWA i, posteriorment, reutilitzat.

Parlem d'un sistema de reutilització i reciclatge modern. Imatges ràpides et porten, com si fossis un drap de neteja, a través dels tambors de rentat, per les línies d'assecatge i un control de qualitat molt exhaustiu.

Una solució tèxtil sostenible basada en l'Economia Circular

Per a MEWA, és fonamental utilitzar detergents ecològics i reutilitzar tèrmicament els contaminants rentats per aprofitar millor els nostres recursos naturals.

Material, procés de producció i sistema reutilitzable - el drap de neteja és respectuós amb el medi ambient fins a l'últim detall.

Viu-ho en primera persona! Mai havia sigut tan emocionant posar-te en la vida d'un drap de neteja.

Que entri el video!