Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Cover_Hui_ES_300.jpg

Nou catàleg de marques

Així s'aconsegueix un calçat segur

Trobar la sabata de seguretat adequada no sempre és fàcil, però, és molt important. Per això, oferim una consulta individual de calçat en tres passos: Anàlisi de les necessitats del lloc i el treballador, selecció de calçat i adaptació amb un professional de MEWA en el lloc de treball. Aquest servei d'assessoria, així com el nostre servei d'impressió i brodat per personalitzar la roba d'empresa, es recull en el nostre nou "catàleg de marques per a la seguretat en el treball".

El catàleg cobreix totes les nostres principals marques, els productes més venuts i els nous productes, des de roba de seguretat i protecció del cap fins protecció de la pell, guants, protecció dels ulls i higiene. Totes les ofertes de productes i serveis es troben també a la nova botiga online sota buy4work.mewa.es. Així, amb pocs clics, els nostres clients poden descobrir i demanar els articles que necessitin.