Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

MEWA-37.jpg

Tota una mostra de creixement i construcció

MEWA inaugura les obres d'un nou centre de distribució a Espanya

L'augment de clients a Espanya, així com l'obertura d'un nou mercat a Portugal, han precipitat que l'edifici que habitava MEWA a Madrid per donar cobertura des del centre a les regions confrontants i el sud de la península, hagi quedat obsolet i limitat.

Com a resposta, MEWA ha començat la construcció d'una nova nau a Meco, ubicada també a la Comunitat de Madrid, que es preveu estigui enllestida a començaments de 2020. La parcel·la adquirida és de més de 7.000 m² i l'edifici ocuparà casi 1.500 m².

Així, a partir de l'any vinent, MEWA comptarà amb un nou centre, que servirà tant de centre logístic i magatzem com d'oficina per donar servei als clients. Amb aquesta nova extensió es busca ampliar encara més la zona de lliurament al voltant de Madrid i del Sud d'Espanya, on el nombre de clients creix constantment.

La inversió de 2,5 milions d'euros i el trasllat de MEWA al municipi han suposat una gran alegria per a l'ajuntament de Meco. El seu alcalde, Pedro Luís Sanz Carlavilla, es va apropar el passat 22 d'octubre de 2019, juntament amb Karl-Stephan Schneider, Managing Director Europe de MEWA, Maricel Huguet, Directora de MEWA Espanya i Portugal, Ana Mansilla, Directora Regional de MEWA Madrid, així com enginyers de la seu alemanya de MEWA a Wiesbaden, i els arquitectes del projecte i el cap d'obra de Madrid, per inaugurar oficialment les obres.

L'alcalde, que ha tingut ocasió de conèixer de primera mà el projecte, ha celebrat molt que s'hagi escollit el seu municipi com a nova ubicació i, així mateix, ha felicitat els representants de la companyia per l'èxit i la longevitat de MEWA.