NEU__AB_5165.tif

Estudi "Leading Employer"

MEWA Alemanya ha estat nomenada "Ocupador líder" per 3a vegada

L'estudi Leading Employer, que reconeix les millors empreses per treballar, i que des de l'any 2017 es realitza anualment, ha determinat que som un dels millors ocupadors d'Alemanya.

Ens sentim especialment orgullosos del títol "Ocupador líder" perquè l'estudi independent es basa en una base de dades molt amplia: s'han examinat 100.000 empreses, s'han avaluat 200 fonts internacionals, s'han utilitzat 300 robots de cerca i s'han analitzat un total de vuit milions de dades.

Quina és la situació de les empreses quant a satisfacció, salut, valors i beneficis? Què diuen de nosaltres els empleats, auditors, candidats, experts i periodistes? Quines declaracions es poden trobar en estudis, concursos, portals d'avaluació, auditories i enquestes?

El resultat: MEWA està entre el millor 1 % de tots els ocupadors del país. Estem molt contents amb això, perquè demostra que ens trobem en el camí correcte: Volem oferir als nostres empleats actuals i futurs un ambient de treball agradable, segur, inspirador i orientat al futuro.