Putztuch-System - SaCon

Un nou membre a la família

RS Kunststoff ara forma part del Grup MEWA

A partir d'ara, la producció dels nostres contenidors de seguretat és un assumpte familiar. Des de fa 20 anys, els nostres contenidors de seguretat per al transport i l'emmagatzematge dels nostres draps de neteja es produeixen a RS Kunststoff. Hem fermat el nus encara més fort i l'empresa de Hanau ara és una filial al 100 % del Grup MEWA.

A RS Kunststoff es fabriquen cada any més de 100.000 dels nostres SaCons hermètics. A més, l'expert en tecnologia d'emmotllament per injecció i bufament produeix també les nostres armariets per a roba blanca MEWA. Estem molt contents amb aquesta incorporació, ja que ara disposem d'un especialista en tecnologia innovadora de motlles en les nostres pròpies files. Fabricats de forma centralitzada a Alemanya, els SaCons contribueixen a garantir el bon servei de lloguer dels draps reutilitzables de MEWA per tota Europa.

Donem una rebuda calorosa als directors generals Reinhard Schütz, Björn Roß i Ralf Roß de RS Kunststoff i als seus prop de 70 empleats i empleades al Grup MEWA.