Zona de premsa

 • Teilereiniger

  El rentapeces ecològic MEWA Bio-Circle en servei de lloguer augmenta la seguretat laboral i protegeix el medi ambient

  Tant als tallers com a les plantes de producció, per a la neteja ecològica d’eines i peces metàl·liques, els rentapeces biològics són la millor alternativa als desgreixadors perquè no desprenen olors intenses i, a més, estan lliures de substàncies perilloses, que són perjudicials per a la salut i el medi ambient. MEWA, proveïdor de serveis tèxtils per a la indústria i l’automoció, ofereix al respecte la solució de neteja ideal amb el versàtil rentapeces MEWA Bio-Circle.

  Ir a mensaje
 • Mainz05.jpg

  L'equip del Mainz 05 juga ara al MEWA ARENA

  L'estadi de l'1. FSV Mainz 05 lluirà un nom nou aquesta nova temporada. A partir del juliol, els de Mainz jugaran al MEWA ARENA. La companyia de gestió tèxtil líder del mercat, que compta amb 45 delegacions presents a 14 països europeus amb seu a Wiesbaden, amplia així el seu longeu compromís amb el Mainz 05 i es convertirà en el futur patrocinador del nom de la seu del seu estadi.
  Ir a mensaje
 • Putztuch-System

  Els draps de neteja reutilitzables optimitzen la neteja a indústries i tallers

  Arran de la crisi de la COVID-19, els requeriments d'higiene i neteja a la indústria i el taller també han adquirit una nova dimensió. Tot i així, abans de la pandèmia, la filosofia creixent ja era evitar els materials d'un sol ús a favor dels reutilitzables i l'economia circular.

  Ir a mensaje
 • 20210409_MEWA_Hyundai_0073_high.jpg

  El primer camió d'hidrogen del sector circula per a MEWA

  MEWA assumeix novament un rol pioner en l'àmbit de la sostenibilitat i l'ecologia en con-vertir-se en una de les vint empreses seleccionades a tot Europa —i la primera a Alema-nya— que compta amb un dels primers camions d'hidrogen del món per al seu servei diari. El fabricant d'automòbils Hyundai acaba d'entregar les claus del primer camió d'hidrogen "Xcient Fuel Cell".

  Ir a mensaje

La seva persona de contacte

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid