Zona de premsa

 • _JB_2146.jpg

  El drap de neteja de MEWA s'integra en els processos industrials 4.0

  Els draps de neteja de MEWA acompanyen a les empreses durant la fase de transició, gràcies al sistema intel·ligent de la companyia alemanya, que garanteix que sempre hi hagi draps llests per netejar les màquines i les eines. Els processos de producció i servei del propi proveïdor tèxtil ja s'han actualitzat en bona part a la Indústria 4.0. Això fa que el sistema de draps reutilitzables sigui altament eficient i que ofereixi la màxima qualitat i un valor afegit per a les petites, mitjanes i grans empreses.

  Ir a mensaje
 • 11_Legerei.jpg

  Textilsharing: la megatendència que ha arribat a la indústria tèxtil

  Allò que fa 113 anys equivalia a una revolució ara és, per a molts, força freqüent: l'ús de draps de neteja en un sistema sharing suposa la millor relació cost-rendiment, a més d'una evident consciència ecològica. Llençar els draps de neteja industrial després d'un sol ús queda descartat, perquè resulta perjudicial per al medi ambient i tampoc és rentable. No només els individus, a nivell privat, s'estan bolcant cada vegada més en el concepte sharing; el nou esperit de l'època també ha arribat a la indústria.
  Ir a mensaje
 • MEWA36506_dig.jpg

  La digitalització del sistema de MEWA incrementa la qualitat i la satisfacció del client

  "Recollir-rentar-entregar" és la fórmula aplicable al principi comercial de MEWA. Més de 100 anys després, la bugaderia per als draps de neteja reutilitzables inaugurada en 2011 al nord d'Alemanya aplica sistemàticament tecnologies per digitalitzar els processos de cara tant als usuaris com als operaris i executius de la companyia.
  Ir a mensaje
 • Arbeitskleidung

  L'intercanvi de tèxtils MEWA és intel·ligent, sostenible i eficient

  A més de compartir cotxes o programari, també existeix el textil-sharing, és a dir, el fet de compartir els productes tèxtils que una empresa necessita en les seves operacions diàries. En temps de coronavirus, els requisits d'higiene per als draps de neteja o la roba de treball són més importants que mai. En el cas de MEWA, el servei es recolza en una tecnologia tèxtil que ha sigut provada durant molts anys i que garanteix la sostenibilitat i la higiene mitjançant solucions reutilitzables.

  Ir a mensaje

La seva persona de contacte

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid