Zona de premsa

 • Putztuch-System - MEWATEX

  Draps de neteja reutilitzables: els minions de la vida laboral quotidiana

  Són els ajudants discrets que fan agradable la feina diària: sempre estan allà quan se'ls necessita, són modests i de confiança. Afortunats són aquells que poden comptar amb aquests minions. Per sort, els draps de neteja de MEWA en el sistema reutilitzable sí són reals, es troben a mà i són eficaços.

  Ir a mensaje
 • MBW_Katalog_Titelseite_ES_2021-08-17.pdf

  El catàleg de marques de MEWA 2021/22 ja està aquí

  La nova edició del catàleg de marques de MEWA consta d’unes 288 pàgines amb més de 10.000 articles necessaris pel treball, inclosos models actuals de marques capdavanteres seleccionades, així com novetats innovadores en guants de treball o calçat de seguretat. La gama completa també està disponible a la tenda online "buy4work.mewa.es".

  Ir a mensaje
 • Teilereiniger

  El rentapeces ecològic MEWA Bio-Circle en servei de lloguer augmenta la seguretat laboral i protegeix el medi ambient

  Tant als tallers com a les plantes de producció, per a la neteja ecològica d’eines i peces metàl·liques, els rentapeces biològics són la millor alternativa als desgreixadors perquè no desprenen olors intenses i, a més, estan lliures de substàncies perilloses, que són perjudicials per a la salut i el medi ambient. MEWA, proveïdor de serveis tèxtils per a la indústria i l’automoció, ofereix al respecte la solució de neteja ideal amb el versàtil rentapeces MEWA Bio-Circle.

  Ir a mensaje
 • Mainz05.jpg

  L'equip del Mainz 05 juga ara al MEWA ARENA

  L'estadi de l'1. FSV Mainz 05 lluirà un nom nou aquesta nova temporada. A partir del juliol, els de Mainz jugaran al MEWA ARENA. La companyia de gestió tèxtil líder del mercat, que compta amb 45 delegacions presents a 14 països europeus amb seu a Wiesbaden, amplia així el seu longeu compromís amb el Mainz 05 i es convertirà en el futur patrocinador del nom de la seu del seu estadi.
  Ir a mensaje

La seva persona de contacte

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid