Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

sb10069719aq-001.jpg

Premsa en MEWA

Comunicats de premsa actuals

Zona de premsa

 • 07_Waschmaschine.jpg

  Protecció climàtica i eficiència amb el sistema de draps de neteja MEWA

  MEWA, fundada l'any 1908 i líder europea en el sector de la gestió tèxtil, opera de forma respectuosa amb el medi ambient generant menys emissions de CO², augmentant l'eficiència energètica i fent servir més energia procedent de fonts renovables. 


  Ir a mensaje
 • _J4B0056.tif

  MEWA compleix 111 anys

  Creixement en el volum de vendes, augment del nombre de clients, expansió per Europa, digitalització de l'oferta, nou concepte d'imatge corporativa: el proveïdor de gestió tèxtil MEWA té moltes raons per celebrar el seu 111è aniversari.
  Ir a mensaje
 • Cover_Hui_ES_300.jpg

  MEWA llança el seu nou catàleg de marques

  La nova edició del catàleg de marques de MEWA presenta en unes 300 pàgines més de 10.000 articles per a la protecció i la seguretat en el treball. Marques top i nous productes garanteixen la qualitat i la funcionalitat per a la millor protecció en el lloc de treball.


  Ir a mensaje
 • SAARBRÜCKEN_MG_4000.tif

  MEWA creua el Canal de la Manxa

  El proveïdor líder europeu de draps reutilitzables per a la neteja industrial ir-romp en el mercat anglès. MEWA estrena seu a Birmingham a més de la tenda online per oferir un ser-vei de valor afegit als seus nous clients en aquest país.

  Ir a mensaje

La seva persona de contacte

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid