Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

sb10069719aq-001.jpg

Premsa en MEWA

Comunicats de premsa actuals

Zona de premsa

 • _J4B0056.tif

  MEWA compleix 111 anys

  Creixement en el volum de vendes, augment del nombre de clients, expansió per Europa, digitalització de l'oferta, nou concepte d'imatge corporativa: el proveïdor de gestió tèxtil MEWA té moltes raons per celebrar el seu 111è aniversari.
  Ir a mensaje
 • Cover_Hui_ES_300.jpg

  MEWA llança el seu nou catàleg de marques

  La nova edició del catàleg de marques de MEWA presenta en unes 300 pàgines més de 10.000 articles per a la protecció i la seguretat en el treball. Marques top i nous productes garanteixen la qualitat i la funcionalitat per a la millor protecció en el lloc de treball.


  Ir a mensaje
 • SAARBRÜCKEN_MG_4000.tif

  MEWA creua el Canal de la Manxa

  El proveïdor líder europeu de draps reutilitzables per a la neteja industrial ir-romp en el mercat anglès. MEWA estrena seu a Birmingham a més de la tenda online per oferir un ser-vei de valor afegit als seus nous clients en aquest país.

  Ir a mensaje
 • Putztuchsystem

  El sistema de MEWA per a la neteja professional és sostenible: evita el rebuig, reutilitza els recursos i fomenta l'ús compartit

  L'ús compartit de tèxtils, també conegut com a textilsharing, és una mesura activa de protecció del medi ambient. El principi de reutilització dels draps de neteja de MEWA ofereix la possibilitat de convertir una fàbrica o un taller en un àmbit ecològic, un cop es contracten els serveis de MEWA. 
  Ir a mensaje

La seva persona de contacte

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid