Comprovació dels fets: què poden fer els rentapeces biològics?

Rentapeces MEWA Bio-Circle

Comprovació dels fets: què poden fer els rentapeces biològics? 

Per al rentatge de peces també existeixen solucions respectuoses amb el medi ambient, i que fan la neteja amb una base biològica. En quins casos en particular aquests rentapeces són adequats? Què poden fer i què no?

Les taules de neteja convencionals fan servir dissolvents i alliberen vapors químics que poden fer mala olor i, a més, posar en perill la salut dels treballadors. Aquests dispositius només es poden utilitzar amb protecció respiratòria i guants de protecció.

Un rentapeces biològic és l’alternativa més saludable, tant per al treballador com per al medi ambient. El Bio-Circle de MEWA, per exemple, fa servir un líquid de neteja amb microorganismes que degraden biològicament els olis i els greixos. Això fa que no només protegeixi la salut de l’usuari o el medi ambient, sinó que també deixa anar un agradable olor de poma verda.

Pot arribar a pensar-se que un líquid biològic tan suau no té el poder que es requereix per a la neteja en una indústria metal·lúrgica, una impremta o un taller d’automoció. O que no pot obtenir un resultat millor que el que obtindria una solució química. No obstant això, tal com assegura Karl-Stephan Schneider, Director General de MEWA-España, “els estudis comparatius han demostrat que el rentapeces Bio-Circle funciona especialment bé amb olis i greixos”.

El netejador biològic amb pH neutre de Bio-Circle desplega tota la seva potència de neteja. Els compostos orgànico-químics s’eliminen fàcilment, com en el cas dels sucres en la producció d’aliments, on els dissolvents convencionals no tenen cap possibilitat.

Aquest rentapeces biològic aconsegueix resultats particularment bons quan ha d’enfrontar-se a les següents substàncies: greixos i olis, llimalla i pols, sals, sucre, caramel i altres substàncies orgàniques cremades. De la mateixa manera, s’obtenen molt bons resultats en el rentatge dels següents materials: acer inoxidable, acer, alumini i metalls no ferrosos.

D’altra banda, aquesta solució ecològica no és adequada per a vernissos, pintures, resines, silicones o biocides. Aquestes substàncies no han d’entrar en aquest sistema, perquè poden danyar-ne els microorganismes. En aquests casos, recomanem una neteja de fred convencional.

El rentapeces Bio-Circle s’ofereix de lloguer dins del sistema integral de lloguer de MEWA, que inclou també la posada a punt de la màquina, el manteniment i la reparació, si aquests fossin necessaris.

Més informació a: www.mewa.cat

CONTACTE DE PREMSA

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid