Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Reemplaçar els materials d’un sol ús per draps reutilitzables, per a millorar la neteja i la sostenibilitat

Un servei de i per a professionals del medi ambient

Reemplaçar els materials d’un sol ús per draps reutilitzables, per a millorar la neteja i la sostenibilitat

  • Els draps del sistema de lloguer MEWA ofereixen a la indústria, de forma respectuosa amb el medi ambient, un suport pràctic, còmode i eficaç en les operacions de neteja.
  • Una solució de neteja que evita generar residus contaminants, a més d'estalviar en despeses de gestió a l’hora d’eliminar, transportar o emmagatzemar el material ja brut.

 MEWA, empresa fundada el 1908 i líder europeu en el sector de la gestió tèxtil, ofereix un sistema de draps dissenyat per experts en sostenibilitat, perquè els professionals de la indústria puguin netejar olis, lubricants o greixos de forma eficaç a la vegada que respectuosa amb la seva salut i amb el medi ambient.

L’operari d’un taller de reparació, d’una impremta o d’una planta industrial ha d’enfrontar-se cada dia amb situacions en les quals eliminar l’oli, la pintura o el lubricant de manera fàcil i còmoda es fa imprescindible. Moltes persones opten per fer servir paper. Aquest material d’un sol ús suposa un residu contaminat que cal gestionar. És per aquest motiu que cada cop són més les empreses que busquen, a més de l’eficiència, la sostenibilitat.

El drap de MEWA no només ofereix una resistència i capacitat molt més gran que la de moltes tovalloles de paper, sinó que es reutilitza fins a 50 vegades després d’haver estat rentat. D’altra banda, els canals de neteja de la companyia alemanya estan dissenyats per tal d’aprofitar al màxim els seus recursos: aigua, energia tèrmica o líquids netejadors. Això també té una repercussió en el balanç mediambiental dels clients de MEWA, que millora gràcies a una gestió ambiental conseqüent i un servei de draps ecològic.

L’ús de materials d'un sol ús com ara el paper per a l’absorció de residus perillosos perjudica el medi ambient i implica una gestió posterior, no només de compra, sinó també d’emmagatzematge i eliminació. El paper brut de substàncies contaminants per al medi ambient no es pot tractar ni gestionar-se com les escombraries normals, sinó que està sotmès a una normativa específica (Llei 22/2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats).

Aquest sistema de lloguer de draps s’ofereix dins d’un servei integral que, a més d’assegurar un subministrament regular de draps nets, s’ocupa de recollir els draps bruts, transportar-los segons la llei establerta pel que fa al transport de mercaderies perilloses per carretera dins del territori espanyol (Reial Decret 97/2014, de 14 de febrer), i rentar-los de forma respectuosa amb el medi ambient. El client de MEWA no s’ha de preocupar d’aquestes gestions.

El proveïdor de serveis tèxtils MEWA també disposa de contenidors de seguretat per a l’emmagatzematge de draps nets i bruts, la qual cosa manté el lloc de treball ordenat i assegura que hi hagi un drap net disponible sempre que sigui necessari.

Més informació a www.mewa.es/es-fiable

 

 

 

 

 

 

 

Foto MEWA: Un assessor comercial de MEWA mostra els diferents draps i característiques

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto MEWA: Draps bruts i nets de MEWA en els seus contenidors de seguretat SaCon.

PERSONA DE CONTACTE

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid