Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

MEWA presenta el sistema BIO-CIRCLE amb olor de poma verda que neteja de forma ecològica peces tacades de greix: Aromateràtia per a un treball més saludable

MEWA empresa multinacional de gestió tèxtil i proveïdora de draps reutilitzables per a l’indústria, impremtes i tallers, presenta el seu nou rentapeces amb aroma. Els rentapeces convencionals treballen amb netejadors en gelat que desprenen una forta olor i poden perjudicar la salut tant de l’usuari com del medi ambient. Els netejadors en gelat contenen substàncies perilloses com l’hexà, el benzè o el metanol, que poden causar danys al sistema nerviós, la pell o el renyó.

La novetat del rentapeces MEWA Bio-Circle: El líquid netejador no és només eficient, innovador i baix en emissions tòxiques, sinó que a més fa olor de pomes verdes.

El líquid del MEWA BIO-CIRCLE dissol ràpidament els olis, refrigerants, ceres anticorrosives i greixos atrapats a les peces de treball. Aquest detergent líquid no conté dissolvents químics, perquè basa la seva acció en microorganismes naturals que eliminen la brutícia de forma biològica. No genera emissions de COV. D’aquesta manera, contribueix a la seguretat laboral, protegeix la salut dels usuaris i el medi ambient, a la vegada que compleix amb tots els requisits legals.

L’aromateràpia estudia l’impacte d’alguns elements químics sobre la nostra salut i els seus efectes al nostre organisme. El Dr. Alan Hirsch, director de la fundació «Smell & Taste Treatment Foundation» afirma que l’aroma a poma verda «pot ser una alternativa per a l’alleujament del mal de cap o d’altra mena de dolor crònic». Així mateix, el Dr. Gary Schwartz, professor de neurologia, psiquiatria i psicologia per l’Universitat d’Arizona, després de sotmetre en dies successius a un grup de 50 persones que patien d’un estat d’estrès a una sessió d’inhalació, va observar que l’aroma a poma verda els ajudava en gran mesura a baixar la pressió arterial, així com el nivell de les seues pulsacions.

Per aquest motiu, el raspall de MEWA Bio-Circle utilitza un líquid obtingut a base de pomes verdes naturals que no és nociu per a la salut i ol molt fresc. A més, garanteix una neteja més efectiva i segura de qualsevol peça, per molt petita que sigui o per molt greix acumulat que tingui.
Perquè el rentapeces estigui sempre a punt, MEWA Bio-Circle compta amb un servei de manteniment regular que inclou: la reposició periòdica del líquid netejador, el canvi de filtres o la substitució de peces subjectes a desgast. La substitució de les peces defectuoses es realitzarà al més aviat possible.

Així de fresca, aromàtica i pionera és la solució que ofereix el dispositiu MEWA BIO-CIRCLE per a la neteja de peces, amb el que MEWA, una de les principals empreses del sector de gestió tèxtil a Europa, completa els seus altres serveis de reutilització de draps de neteja i catifetes protectores per a tallers, indústria o impremtes.

Per rebre més informació o provar la màquina rentapeces MEWA BIO-CIRCLE visiti la pàgina web de MEWA.

Contacte de premsa

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid