Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

MEWA guardonada per la seva excel·lència en Prevenció de Riscos

MEWA, empresa fundada el 1908 y líder a Europa en el sector de la gestió tèxtil, ha rebut el premi per l’excel·lent integració de la seguretat i la salut al treball (SST) i les iniciatives de prevenció com a part de l’esdeveniment “Changing Your Prevention 2018” a Barcelona.

L'esdeveniment, organitzat per Acció Preventiva, va tenir lloc el 7 de juny a l'Edifici de Foment del Treball Nacional de la ciutat comtal.

El jurat format, entre altres, pel govern regional català, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i, després d'haver avaluat més de 500 empreses, va seleccionar a MEWA Servicio Textil S.L. com l'empresa guanyadora d'aquesta edició.

A la convocatòria van acudir directius, executius i professionals de RRHH i seguretat laboral amb l'objectiu principal de fer que les empreses espanyoles siguin més segures, més saludables i més competitives.

«En MEWA som conscients que tant la seguretat laboral com la salut dels empleats són, juntament amb la cura i respecte al medi ambient, fonaments des dels quals sustentar la qualitat dels nostres productes i serveis» afirma George Lazar, Director Adjunt de MEWA Espanya.

Andrés Osuna, Responsable de Prevenció de Riscos en el Treball de MEWA a Barcelona, també present en l’entrega, va destacar que, «avui dia només cal entendre el desenvolupament empresarial des d'una perspectiva de salut i seguretat laboral, per a la qual cosa la integració de la prevenció de riscos en totes les àrees és l'element clau».


CONTACTE DE PREMSA

Doña Leire Navaridas

Art Marketing

Carretera de Húmera 19

28224 Madrid