MEWA_04_handwerkerin_293_mod.tif

MEWA i els professionals

L'equipament de treball adequat per a cada professional

Arbeitskleidung

MEWA und das Handwerk

Für jeden Handwerker die passende Arbeitsausrüstung

El seu soci per a professionals: gestió de tèxtils MEWA

 • Estem aquí per vostè

  Sempre a prop seu. Aprofiti el nostre servei d'assistència regional i, amb això, dels trajectes curts i d'una comunicació personal ràpida.

 • Control total de costos

  Si lloga els seus tèxtils professionals amb MEWA, pot estar segur que tots els costos seran transparents i planificables des del principi.

 • Servei magistral

  Ja hi ha més de mil milions de draps de neteja MEWA circulant per Europa. Cada segon s'afegeixen 5 més.

Gairebé cap altre sector presenta tantes branques professionals diferents com les professions lliures. Cadascuna de les quals disposa del seu propi perfil i requisits específics. Coneixem la seva professió i la comprenem. Amb contacte directe amb els nostres clients, sempre sabem què mou al sector. Els nostres productes es nodreixen de nous impulsos, idees i propostes. Ja sigui en l'àmbit dels tèxtils professionals o dels articles de protecció laboral.

Amb solucions adequades en el pràctic servei de lloguer, incloent un servei integral. Li subministrem draps de neteja, rentadores de peces o estoretes absorbents d'olis de forma rendible, fiable, sense complicacions i amb puntualitat. El lliurament, recollida, cura, conservació i substitució estan inclosos en el servei integral. En resum: nosaltres ens ocupem, li alliberem d'aquest treball i li oferim temps perquè pugui concentrar-se en l'activitat principal de la seva empresa.

Podrà adquirir altres productes necessaris per al treball directament en WORLD WIDE WORK by MEWA: per exemple, sabates de seguretat, guants i protecció visual, auditiva, respiratòria i per al cap.

Solucions adaptades a cada gremi

 • Putztücher

  Tallers

  Tot el que necessita per al treball professional en el seu taller 

 • Arbeitskleidung

  Impremta

  Neteja sense pelusses a la impremta

Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.