Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

 |

Qualitat MEWA certificada

Volem ser els millors per als nostres clients

Control significa seguretat: gestió de qualitat de MEWA

  • Solucions netes per al medi ambient

    Estem orgullosos de que la nostra gestió de tèxtils hagi rebut la certificació ISO 14001 de forma ininterrompuda des de fa anys.

  • Líder en innovació

    Estem certificats de conformitat amb ISO 9001 des de 1992.

  • Solucions assequibles per a la seva empresa

    Els avantatges del sistema de diversos usos es pot veure directament en el seu balanç mediambiental.

Al confiar-nos la conservació dels seus tèxtils professionals, està dipositant tota la seva confiança en nosaltres. Pot estar segur que netegem i vetllarem pels seus draps de neteja i estoretes absorbents d'olis i en què les recollirem i lliurarem a temps. 

Aquesta confiança és la base per a una relació satisfactòria i duradora amb el client. No només nosaltres tenim èxit, vostè també. Una frase que reflecteix la nostra filosofia i que, per a nosaltres, no només és teoria. Per això, apostem per una qualitat impecable des dels nostres inicis. La nostra gestió de qualitat és un exemple per al sector i està certificada segons ISO 9001. Com a empresa que aposta pel principi dels diversos usos, la protecció del medi ambient és un aspecte molt important per a nosaltres. Estem orgullosos d'haver estat la primera empresa del nostre sector guardonada amb el certificat internacional sobre medi ambient de conformitat amb ISO 14001 en l'any 1997 i d'haver seguit rebent-lo des de llavors. Amb aquesta norma internacional de gestió mediambiental no només ens hem compromès a complir les directives vigents, sinó també a quantificar i complir els nostres objectius mediambientals. Això s'aplica tant als nostres processos de rentat com als nostres productes i serveis.

Certificat 9001 & cartificat 14001 + Cor 1

Mit der Kombination von Qualitäts-, Umwelt- und Energiemanagementsystemen schafft MEWA damit optimale Synergien und setzt auf ein modernes Integriertes Managementsystem, um auch neue Anforderungen effizient umsetzen zu können.

Verantwortung übernehmen wir auch, wenn es beim Thema Qualität um Schutz geht. Denn Schutzwirkung in Bezug auf Arbeitsschutz darf man nicht dem Zufall überlassen. Zertifizierungen sind deswegen ein wichtiges Kriterium, wenn es darum geht, sich auf die Persönliche Schutzausrüstung zu verlassen. Unsere Schutzkleidung ist nach gültigen Normen und Standards geprüft. Unsere Hygienekleidung ist nach RABC zertifiziert und fügt sich damit nahtlos in jedes HACCP-Konzept ein.

Zertifikat 9001 & Zertifikat 14001 + Cor 1

Zertifikat 50001

 
mieten-statt-kaufen_siegel_grau_171116.jpg