Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

190617_mewa_bühnenbild_homepage_3840px_MID-QUALI.jpg

MEWA Botiga de la marca

Articles de protecció laboral a la venda

Articles de protecció laboral a la venda – MEWA Botiga de la marca

  • Àmplia selecció de productes

    Gaudeixi d'una àmplia gamma dels articles de marca més atractius i de millor qualitat d'una oferta mundial.

  • Qualitat màxima

    No només els serveis relacionats amb la logística i la capacitat de subministrament, sinó també tots els nostres productes destaquen per la seva màxima qualitat.

  • Fiabilitat i rapidesa

    Beneficiïs de l'assessorament independent dels nostres empleats. Des d'una reunió personal d'assessorament fins a una excel·lent relació qualitat-preu, passant per un lliurament en el termini de 24 hores a Alemanya.

Genau Ihr Ding.

In unserem neuen, branchenspezifischen Katalogen für die Druck- und Metallindustrie, KFZ-Werkstätten sowie Handwerk und Industrie finden Sie das, was Sie suchen. Ab jetzt!

Vestim els seus empleats amb roba de feina i de protecció laboral adequada; garantim que la seva empresa estigui neta amb draps de neteja, estoretes absorbents d'olis i estoretes; contribuïm a la higiene dels lavabos i, a més, oferim articles de marca per a la protecció laboral.

Precisament, té l'opció de no llogar aquests articles de protecció laboral, sinó comprar-los directament com a complement als serveis de MEWA. Una oferta de serveis de la qual es beneficien tots els nostres clients. El seu gran avantatge: MEWA li ofereix tot el que necessita per al seu treball diari: d'una sola mà, amb una qualitat màxima i a unes condicions favorables.

MEWA Botiga de la marcapot comprar directament articles de marca d'alta qualitat de les categories següents: Vestuari per a la feina i el lleure, calçat de seguretat, guants de treball, productes de manipulació, protecció respiratòria / ocular / auditiva / per al cap, així com articles de protecció cutània i d'higiene.

Té la possibilitat de fer la seva comanda per telèfon, correu electrònic, fax o també en línia. Per a qualsevol dubte, tindrà a la seva disposició un assessor personal que coneix bé tots els articles i que l'ajudarà a fer l'elecció adequada. MEWA Botiga de la marca, el servei de MEWA també s'escriu en majúscules.

Demani ja el nostre complet catàleg o consulti la nostra botiga en línia.