Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Matias Moldes - foto 1.jpg

Reportatge sobre clients de MEWA

El sistema de draps de neteja de MEWA ja forma part del concepte de qualitat de Matias Moldes.

Avantatges: neteja de precisió, feina més àgil i protecció del medi ambient

 • Condicions laborals de primera per a resultats de primera

  «Sempre hem apostat per la millor qualitat, tant pel que fa a les màquines com a la formació dels nostres treballadors. El sistema de MEWA em va convèncer des del primer moment.»

 • Més fàcil, més còmode, més productiu

  «Amb els draps de neteja, ara és tot molt més pràctic. Tenen una textura agradable i ens permeten netejar les màquines i les eines més ràpid i més a fons.»

 • Treballadors motivats

  «El sistema de draps de neteja em facilita molt la feina. El mètode em va encantar tan bon punt MEWA el va introduir a la nostra fàbrica. Tant els meus companys com jo estem molt més satisfets amb la nostra feina».

 • Protecció del medi ambient

  «Amb el sistema de draps reutilitzables, ajudo a protegir el medi ambient. És una qüestió que em sembla molt important.»

Matias Moldes, dades de l'empresa

Matias Moldes produeix motlles per a la indústria automobilística i electrònica, així com per a fabricants d'electrodomèstics i dispositius mèdics. L'empresa portuguesa exporta el 70 % de la producció, principalment a Alemanya, però també a Suïssa, Espanya i França, i dissenya una mitjana de 40 motlles l'any. «És una xifra força considerable», explica Lino Matias, «i amb cada motlle ens esforcem per aconseguir la màxima precisió». Voleu més informació sobre el lloguer de draps de neteja?

Matias Moldes és sinònim de motlles de primera qualitat. Fundada el 1996, l'empresa familiar aviat es va fer un nom al mercat nacional i internacional com a un dels millors fabricants de motlles de Marinha Grande, al nord de Lisboa. Des d'un bon principi, Matias Moldes ha apostat per l'última tecnologia i els productes especialitzats. I el sistema de draps de neteja de MEWA encaixava a la perfecció amb aquesta filosofia. Amb aquests draps de gran qualitat, els tècnics poden tenir l'equipament sempre net i a punt. Les pólvores i els encenalls metàl·lics desapareixen d'una passada. Per a la fabricació de motlles de precisió, és imprescindible que les eines i les màquines estiguin totalment netes.

El servei de MEWA ens ha facilitat moltíssim la feina. Ja no cal que ens preocupem més dels materials de neteja, de manera que ens podem concentrar totalment en la precisió. A més a més, els draps són de primera qualitat; tot són avantatges!
Lino Matias, soci gerent

«Sempre hem apostat per la millor qualitat, tant pel que fa a les màquines com a la formació dels nostres treballadors», subratlla Lino Matias, soci gerent de Matias Moldes. El sistema de draps de neteja MEWA l'acompanya des del 2017. «Quan el representant de MEWA ens va ensenyar el sistema l'estiu passat, vaig quedar convençut al moment», recorda el gerent. L'empresa va firmar immediatament un contracte d'un any per a començar a treballar junts de seguida: l'1 de setembre de 2017. Com és habitual a MEWA, el primer més va ser de prova. A més, va servir per a calcular la xifra òptima de draps que necessitaven i per a integrar cada detall del sistema al funcionament de l'empresa.

El sistema de draps de neteja de MEWA ofereix molts avantatges.

Matias Moldes és una empresa petita amb 18 treballadors, però així i tot els hi surt a compte treballar amb aquest mètode. El sistema de draps reutilitzables de MEWA no només és rendible econòmicament, sinó que també agilitza la feina, assegura en Lino Matias. El desenvolupament i la fabricació de motlles exigeixen una concentració total i un esforç constant durant tot el procés. Davant aquests reptes del dia a dia a la fàbrica, els draps de neteja de MEWA s'han convertit en una ajuda molt valuosa. Entre les diferents opcions de la gamma de qualitats, Matias Moldes ha seguit la recomanació del representant de MEWA i ha escollit els draps MEWATEX ULTRA. Els resultats no l'han decebut en absolut. Els draps MEWATEX ULTRA estan fabricats amb un teixit de malla fina, el drap perfecte per a aplicacions delicades.