160547186.jpg

Atenció al client de MEWA

Servei individual a 45 seus d'Europa

MEWA sempre està a prop seu.

  • Sempre a prop seu

    Estarem encantats d'assessorar-li directament a les seves instal·lacions, ja sigui per telèfon o per correu electrònic en 14 països.

  • Sempre fiable

    Gràcies a la seva experiència i coneixements, els nostres treballadors qualificats s'ocupen de trobar sempre la millor solució per a vostè.

  • Sempre accessibles

    Preguntes, informació, formularis de servei: al nostre portal de clients myMEWA podrà accedir als nostres serveis en tot moment.

Un servei excel·lent és el que presta MEWA de forma única i satisfactòria. A Europa, unos 190.000 empreses confien en aquest servei. En total, abastim a més d'1,1 milió de persones amb roba de treball MEWA i posem en circulació gairebé mil milions de draps de neteja MEWA. A més de a petites i mitjanes empreses, també assistim a grans clients i ens encarreguem de la neteja òptima dels seus tèxtils amb instal·lacions potents.

A l'hora d'assessorar, parlem el seu idioma. Amb 45 seus a 14 països europeus, estem sempre a prop seu. Amb nosaltres, no esperi una centraleta anònima amb persones de contacte que canvien constantment. A diferència d'altres proveïdors de tèxtils, hem establert un equip d'atenció al client que s'ocupa de forma individual dels requisits regionals i locals. A més, comptem amb equips específics que s'encarreguen dels requisits especials dels nostres clients més grans. Al cap i a la fi, establir una relació individual, amistosa i duradora amb els nostres clients, constitueix un dels valors bàsics de MEWA.

El seu equip d'assistència sempre té una visió general de la seva situació actual de subministrament i pot reaccionar de forma ràpida i eficient als seus desitjos. A més, el seu repartidor personal estarà encantat d'assistir-lo en tot moment. A causa de la proximitat regional, també tenim en compte realitzar els trajectes més curts possibles i, d'aquesta manera, oferim la màxima fiabilitat i seguretat de proveïment.