KrL_liefern_1200x1200.png
Subministrament
MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
Neteja i emmagatzematge
KrL_holen_1200x1200.png
Recollida
KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
Rentat i assecat
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Comprovació i substitució

Subministrament

El nostre xofer li subministra draps nets en el ritme de lliurament acordat.

Neteja i emmagatzematge

Després del seu ús, els draps de neteja poden emmagatzemar-se en els contenidors de seguretat de MEWA. Aquest procés garanteix un emmagatzematge sense riscos i un transport segur.

Recollida

En els terminis acordats, els nostres xofers canvien els draps de neteja bruts per altres nets.

Rentat i assecat

Els nostres draps de neteja poden, en funció de la seva aplicació, rentar-se i reutilitzar-se fins a en 50 ocasions. Aquest procés contribueix a la conservació dels recursos i a protegir el medi ambient.

Comprovació i substitució

Els draps danyats es rebutgen i substitueixen de forma automàtica gràcies al servei de lloguer. D'aquesta manera, disposarà de draps nets en tot moment.

El millor per a les seves màquines i instal·lacions: el nostre sistema per a draps de neteja

 • Econòmic

  En llogar els draps de neteja, s'estalviarà comprar materials d'un sol ús convencionals i podrà beneficiar-se de taxes fixes.

 • Pràctic

  Redueix despeses d'organització i administració, així com problemes logístics i d'emmagatzematge.

 • Reducció de deixalles

  Els nostres draps de neteja poden rentar-se i reutilitzar-se fins a en 50 ocasions.

 • El millor drap de neteja del món

  El drap és tan bo i tan resistent que MEWA ha estat guardonada per segona vegada en 2015 com a líder del mercat internacional en l'àmbit dels draps de neteja reutilitzables.

El sistema intel·ligent de draps de neteja de MEWA és, des de tots els punts de vista, un avantatge per a la seva empresa. Li ofereix tot el que pot esperar d'un líder del mercat internacional en aquest àmbit: li permet estalviar en despeses de material d'un sol ús sense esforços d'adquisició, emmagatzematge i logística. Això és així perquè li lliurem, recollim, rentem i substituïm els draps de neteja segons el ritme acordat amb vostè. A temps i de forma fiable.A cada drap de neteja MEWA s'amaga un concepte intel·ligent i molt elaborat. En funció de les necessitats i els usos previstos, posem a la seva disposició un servei de lloguer de draps de neteja, perquè pugui disposar de la quantitat i de la qualitat de teixit que la seva empresa necessita per a la neteja professional de màquines i instal·lacions (des de teixit resistent a fi).

Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.