Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Aquí podeu trobar més detalls.  

Putztuchsystem

Eixugadors de neteja reutilitzables o rotllos de paper?

Protegeixi el medi ambient utilitzant eixugadors reutilitzables en lloc d'eixugadors d'un sol ús.

Reutilitzables o d'un sol ús? Anàlisi dels tipus d'eixugadors de neteja

En principi, els eixugadors de neteja tenen només una funció: netejar de manera eficaç les màquines i les eines que ho necessiten. Tant en les empreses industrials com en els tallers s'utilitzen eixugadors i eixugadors de neteja diàriament. Ha comprovat alguna vegada a la seva empresa la diferència entre els eixugadors de neteja d'un sol ús, com els rotllos de paper, i els eixugadors de neteja reutilitzables?

Més usos, més valor

Si pensem sobretot en el medi ambient, la qüestió sobre l'ús dels eixugadors de neteja reutilitzables està clara. Aquests també es poden llogar mitjançant un pràctic servei complet. Això significa que els eixugadors de neteja es recullen periòdicament després del seu ús, es renten de forma respectuosa amb el medi ambient i es retornen per tornar a utilitzar-se. Gràcies a l'alta qualitat del producte, es poden rentar fins a 50 vegades. Quan l'eixugador de neteja està desgastat, se substitueix per un de nou. En canvi, un eixugador de neteja d'un sol ús convencional va directament a l'abocador després del seu ús.

Si es substituïssin els, aproximadament, 980 milions d'eixugadors tèxtils que rentem cada any per eixugadors d'un sol ús, es generaria una quantitat important de residus perillosos. A més, existeix el risc que els eixugadors d'un sol ús contaminats acabin entre els residus industrials constituint un perill per al medi ambient.

Permeten estalviar despeses i esforç de forma senzilla

Amb el lloguer dels eixugadors de neteja reutilitzables s'oblidarà de les compres i dels problemes de logística i d'emmagatzematge, i no haurà de preocupar-se més pels requisits mediambientals i d'eliminació. Però els eixugadors de neteja reutilitzables amb el servei complet proporcionen, sobretot, transparència en els costos i seguretat en la planificació. Un altre avantatge dels eixugadors de neteja reutilitzables.

Avantatges mediambientals dels draps de neteja MEWA

Si no existís el sistema de draps de neteja MEWA i es fessin servir materials d'un sol ús, es generaria una perillosa quantitat de residus anualment. Els draps gastats també són perillosos per al medi ambient. Després de rentar-los, es descarten i es processen tèrmicament. 

Procés de rentada dels draps de neteja MEWA

Mitjançant un sistema de reciclatge d'aigua de rentada i d'esbandida, MEWA estalvia fins a un 50% d'aigua en comparació amb els sistemes de rentada convencionals. La tècnica de cascada filtra l'aigua de rentada dels últims cicles de rentada que encara és aprofitable. Després de ser tractada, es pot usar per a rentades posteriors. 

S”utilitzen tensioactius no iònics com a detergent, els quals són biodegradables, estan dermatològicament provats i són innocus.

La qualitat i la seguretat tenen prioritat

Controls de qualitat de MEWA

  • Controls visuals per part dels treballadors de MEWA, els quals descarten manualment els draps massa bruts i desgastats.
  • Control informàtic del pes dels draps: els draps pesats (brutícia adherida) i els draps massa lleugers (desgastats) es descarten automàticament.
  • Comprovació de presència de restes metàl·liques: Cadascun dels draps passa per un detector de metalls que detecta restes al drap i a continuació el selecciona.

Mercaderies perilloses conservades de manera segura

Els draps tacats d'oli o xopats de dissolvents es consideren mercaderies perilloses en el transport i s'han de sotmetre a un tractament normalitzat. Per tal de garantir el compliment de totes les normatives, MEWA ha desenvolupat contenidors de seguretat hermètics on els contaminants dels draps no es poden inflamar.

Conclusió

Aposteu per la reutilització, també dels vostres draps de neteja. Amb el sistema de lloguer, estalvieu temps i diners enfront del paper i els rotllos de neteja d'un sol ús i aporteu una valuosa contribució al medi ambient.

Putztücher

Conèixer primer, llogar després: període de prova del servei de draps de neteja de MEWA

No només disposem del millor drap de neteja del món, sinó que també comptem amb el millor servei. No ens creu? Llavors provi els nostres draps de neteja de diversos usos durant el nostre període de prova del servei de draps de neteja. Li oferim la possibilitat de provar el nostre servei durant dos mesos.