Declaració de protecció de dades

Ràpidament, el més important

Ens prenem seriosament la protecció de les seves dades. En la següent declaració de protecció de dades podrà llegir de manera detallada què succeeix exactament amb les seves dades quan accedeix a la nostra pàgina web.

Declaració de protecció de dades

1 Com tractem les dades personals?

Donem molta importància a la protecció i la seguretat de les dades personals. Tractarem les vostres dades personals que es desprenguin de l’ús d’aquest lloc web d’acord amb la normativa de protecció de dades pertinent. Quan tractem dades personals estem subjectes, en concret, a les disposicions del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) europeu.

Ens agradaria reforçar la confiança dels usuaris en la nostra oferta i, per aquest motiu, divulgar el tractament de les dades personals i informar detalladament sobre com tractem aquestes dades, així com els vostres drets segons els articles 12, 13, 14 i 21 del RGPD. En aquesta política de privacitat específica del lloc web entendreu quines dades personals es registren quan es fa ús del web www.mewa.es i com tractem aquestes dades i informació.

2 Qui és el responsable del processament de les dades i amb qui puc contactar?

El responsable del tractament de dades en el sentit del RGPD i d’altres normes de protecció de dades és:

MEWA Servicio Textil, S.L.U. Av. del Progrés, 19 Parc D’Activitats de Viladecans 08840 Viladecans (Barcelona) Central telefònica: +34 93 470 57 57 Correu electrònic: info@mewa.esinfo@mewa.es">info@mewa.es">

Podeu contactar amb el responsable de protecció de dades de la nostra empresa a:

MEWA Servicio Textil, S.L.U. Responsable de protecció de dades Av. del Progrés, 19 Parc D’Activitats de Viladecans 08840 Viladecans (Barcelona) Correu electrònic: protecciondedatos@mewa.es

3 Què són les dades personals?

Les dades personals són dades i informació que fa referència a una persona física identificada o identificable.

4 Quines són les finalitats del tractament de les dades personals? Quina és la base legal per a fer-ho?

Tractem les dades personals amb finalitats específiques, que expliquem amb detall a continuació per a la vostra informació. Fins a quin punt i de quina manera es tracten específicament les dades depèn, en particular, de quins serveis, funcionalitats i ofertes del lloc web feu servir. En particular, tractem les dades per tal que:

• Pugueu entrar i visitar el nostre lloc web i que, a la vegada, puguem protegir-lo i protegir-nos de les amenaces de seguretat. • Pugueu contactar amb nosaltres (formulari de contacte/consultes per correu electrònic). • Pugueu publicitar-vos per Internet amb nosaltres. • Puguem optimitzar el contingut del lloc web i fer-lo més senzill de fer servir i adaptat a les vostres necessitats (inclosa la visualització d’anuncis que coincideixen amb els vostres interessos aquí i en altres llocs web).

El tractament de les vostres dades personals més enllà del que s’esmenta en aquesta política de privacitat només es duu a terme en casos en què una disposició legal ens hi autoritzi o ens obligui expressament a fer-ho o en què hàgiu consentit explícitament el tractament de les dades. Us informarem sobre qualsevol canvi en la finalitat del tractament de les dades, tenint en compte els requisits legals.

(1) Entrar i visitar el nostre web Podeu visitar el nostre web només amb finalitats informatives sense proporcionar cap dada personal addicional. En aquest cas, quan visiteu el nostre web, només es guarden automàticament les dades d’accés tècnic transmeses pel vostre navegador, és a dir, el nom del vostre proveïdor de serveis d’Internet, la pàgina des de la qual ens visiteu, la data i l’hora de la visita i les dades identificatives del navegador/sistema operatiu emprat. El servidor web també emmagatzema la vostra adreça IP que, en altres condicions, podria permetre assignar-la a la vostra persona. A més, usem galetes per posar el web a la vostra disposició d’una manera optimitzada i basada en les vostres necessitats, fins i tot per a un ús purament informatiu (per obtenir més detalls sobre les galetes i sobre les opcions de presentació corresponents, vegeu a continuació l’apartat “Ús de galetes i funcions/tecnologies associades”). Les dades d’accés no es combinen amb altres fonts de dades, ni s’avaluen amb finalitats de màrqueting.

Les dades d’accés esmentades s’emmagatzemen en el que es coneix com a fitxers de registre del servidor web i són necessàries per motius tècnics: per oferir un lloc web funcional i per garantir la seguretat del sistema. Més enllà de les finalitats anteriors, emprem les dades d’accés exclusivament per al disseny i optimització del nostre web basat en les necessitats de l’usuari, de manera purament estadística i sense inferir cap conclusió sobre la seva persona.

Si visiteu el nostre lloc web per conèixer la nostra gamma de productes i altres serveis o per a fer-los servir, l’emmagatzematge temporal de les dades d’accés i els fitxers de registre es realitza d’acord amb l’article 6, paràgraf 1, lletra b, del RGPD (base legal), en particular per a l’aplicació de les mesures precontractuals. A més, l’article 6, paràgraf 1, lletra f del RGPD serveix de base legal per a l’emmagatzematge temporal de les dades d’accés i els fitxers de registre. El nostre interès legítim aquí és poder oferir-vos un lloc web que funcioni, que sigui fàcil de fer servir i que garanteixi la seguretat dels nostres sistemes.

Les dades d’accés recollides com a part de l’ús del lloc web només s’emmagatzemen durant el període en el qual les dades són necessàries per assolir les finalitats anteriors. L’adreça IP es desa al nostre servidor web durant un màxim de 35 dies.

(2) Formulari de contacte/consulta Recollim i emmagatzemem les dades personals si les introduïu al formulari de contacte del nostre lloc web i ens l’envieu, o si us poseu en contacte amb nosaltres de qualsevol altra manera (per exemple, per correu electrònic). Depèn de vosaltres decidir quina informació ens proporcioneu quan ens contacteu. Si us poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic, guardarem les dades proporcionades. Quan useu el formulari de contacte del nostre lloc web, recollim les dades que introduïu als espais en blanc (incloent-hi nom, cognoms, adreça i el missatge). Les dades marcades amb un asterisc (*) són informació obligatòria que necessitem per atendre correctament la sol·licitud. La informació voluntària addicional ens permet assignar i processar millor la sol·licitud. Quan feu ús del formulari de contacte del nostre lloc web i ens l’envieu, també es guarden les següents dades d’accés tècnic: data i hora d’enviament de la sol·licitud i la vostra adreça IP.

Si us poseu en contacte amb nosaltres com a part d’una relació contractual existent o si ho feu per obtenir informació sobre la nostra gamma de béns o serveis, les dades i la informació que ens proporcioneu s’empraran amb la finalitat de processar i respondre la vostra sol·licitud d’acord amb l’article 6, paràgraf 1, lletra b del RGPD (base legal). Les dades d’accés registrades durant el procés d’enviament s’emmagatzemen amb la finalitat de proporcionar opcions de contacte i garantir la seguretat del sistema en base a l’article 6, paràgraf 1, lletra f del RGPD (base legal) i serveixen per salvaguardar interessos legítims.

Emmagatzemem les dades personals recollides del vostre contacte amb l’objectiu de tractar la vostra sol·licitud i les mantindrem guardades durant el temps que s’allargui aquest tractament. Les dades d’accés emmagatzemades en aquest context només es conservaran durant el període durant el qual aquestes dades siguin necessàries per motius tècnics, en concret per a la prestació funcional d’opcions de contacte i per garantir la seguretat del sistema. L’adreça IP es desa al nostre servidor web durant un màxim de 35 dies.

(3) Enviar sollicituds de feina a MEWA per internet Podeu enviarnos la vostra sol·licitud de feina a través d’Internet. Per a ferho, podeu fer servir un formulari de contacte habitual introduint les vostres dades personals (cognoms, nom, adreça, telèfon, data de naixement i adreça de correu electrònic), així com informació sobre els requisits laborals i la carrera professional (certificat de batxillerat, formació/estudis, experiència professional, idiomes, habilitats informàtiques i altres coneixements) (vegeu més amunt) o introduir aquestes dades en un formulari de sol·licitud de feina en línia. El formulari de sol·licitud de feina en línia recull la informació personal (cognoms, nom, adreça, telèfon, data de naixement, lloc de naixement i adreça de correu electrònic), així com la informació sobre la motivació de la sol·licitud, educació, formació professional, estudis, experiència pràctica, idioma, habilitats informàtiques i altres coneixements. També podeu pujar la vostra carta de presentació i el vostre CV. Les dades recollides del formulari de sol·licitud s’enviaran a l’empresa MEWA que anuncia o necessita ocupar la posició, i aquesta empresa les guardarà amb la finalitat de processar la candidatura, que processarà sota la seva pròpia responsabilitat. L’empresa MEWA que anunciï o necessiti ocupar la posició desa els documents de la sol·licitud i les dades personals que s’hi relacionen durant un màxim de 6 mesos després de la finalització del procés de selecció, tret que sigui necessari un emmagatzemar-les més o menys temps per raons legals. Si sol·liciteu una posició vacant al departament de vendes, Knowledge Network GmbH emmagatzemarà les dades del formulari de sol·licitud de feina en línia en nom de l’empresa MEWA que anunciï la posició.

Si ho voleu, les dades recollides també les pot emmagatzemar el Grup MEWA per tal que es puguin considerar en altres ofertes de feina. Si voleu que la vostra candidatura es consideri per a altres ofertes de treball, podeu declarar el vostre consentiment en el marc del procés de sol·licitud per internet sobre la base de la següent declaració de consentiment:

“Accepto que la meva sol·licitud es pugui considerar per a altres ofertes de feina d’empreses del Grup MEWA a Alemanya i a l’estranger d’acord amb la política de privacitat durant un termini de dos anys. Si en algun moment ja no hi estic d’acord, puc revocar el meu consentiment per correu electrònic a través de karriere@mewa.de. He pres nota de la informació addicional sobre protecció de dades i sobre el tractament de les meves dades com a sol·licitant de la política de privacitat”.

Si heu revocat el vostre consentiment per correu electrònic, les dades de la vostra sol·licitud s’eliminaran dins el termini de sis mesos esmentat un cop s’hagi completat el procés de sol·licitud.

El tractament de les dades comunicades en el formulari de sol·licitud de feina en línia es duu a terme amb la finalitat de decidir si establim i executem relacions laborals sobre la base de l’article 6, paràgraf 1, lletra b del RGPD o amb el nostre interès legítim d’acord amb l’article 6, paràgraf 1, lletra f del RGPD (base legal) o, si s’ha donat el consentiment en conseqüència, sobre la base de l’article 6, paràgraf 1, lletra del RGPD (base legal).

(4) Ús de galetes (cookies) i funcions/tecnologies associades Per tal de fer més atractiva la visita al nostre lloc web i per permetre l’ús de determinades funcions, fem servir les anomenades galetes en algunes àrees. Les galetes són fitxers que s’emmagatzemen al vostre disc dur o a la memòria cau del vostre navegador quan visiteu el nostre lloc web. També ens referim a les galetes com a cookies, píxels invisibles (web beacons) i com a altres tecnologies d’emmagatzematge comparables per fer un seguiment de l’activitat dels usuaris. Els píxels invisibles són majoritàriament elements gràfics/imatges transparents, normalment no superiors a 1 x 1 píxel, que s’integren al lloc web i amb els quals es poden reconèixer les galetes dels vostres dispositius.

Usem galetes per emmagatzemar informació rellevant per a la sessió dins del lloc web. Aquestes galetes caduquen al final de la sessió/sessió del navegador (les anomenades galetes transitòries) i no s’emmagatzemen de forma permanent. Altres galetes romanen al vostre ordinador més enllà de la sessió o la sessió corresponent del navegador i ens permeten reconèixer el vostre ordinador de nou en la propera visita (les anomenades galetes persistents/permanents). Les galetes persistents s’eliminen automàticament després d’un període determinat, que pot variar segons el tipus de galeta.

Les galetes es poden dividir en els següents tipus:

Galetes necessàries: Galetes per a l’execució necessària de funcionalitats específiques del lloc web.

Galetes funcionals: Galetes que serveixen per habilitar serveis i funcionalitats del lloc web o per augmentar la usabilitat del lloc web.

Galetes de rendiment: Galetes per mesurar el rendiment i el contingut del lloc web.

Galetes d’anàlisi/seguiment: Galetes per analitzar dades sobre la ubicació, els interessos i similars dels visitants, per tal d’obtenir informació sobre els visitants i el contingut que els interessa.

Galetes publicitàries: Galetes amb la finalitat de col·locar anuncis i publicitat a llocs web d’Internet, en particular per oferir anuncis i publicitat que coincideixin amb el comportament/interessos de navegació de l’usuari.

Galetes de missatgeria: Galetes per a l’ús de tecnologies de missatgeria.

Galetes de xarxes socials: Galetes per a l’ús de les funcions de les xarxes socials com ara compartir, enviar i recomanar llocs web a altres persones.

Per descomptat, també podeu visitar el nostre lloc web sense usar galetes. Podeu desactivar l’ús de les galetes al vostre ordinador canviant la configuració del navegador per a les galetes. Podeu trobar el procediment per desactivar les galetes mitjançant la funció “ajuda” del vostre navegador. Tingueu en compte, però, que aquesta configuració pot afectar la total disponibilitat i funcionalitat del nostre lloc web. Per obtenir més opcions de configuració i desactivació de les galetes, consulteu a continuació les explicacions individuals de les galetes i les funcions/tecnologies associades emprades quan visiteu el nostre lloc web.

Emprem el gestor de consentiment del proveïdor Piwik PRO GmbH, Kurfürstendamm 21, 10719 Berlín (“Piwik Pro”). Es tracta d’un complement amb el qual es pot obtenir el consentiment per a l’ús de galetes o tecnologies comparables. Piwik Pro no recull cap dada personal per si mateix. Podeu emprar el gestor de consentiment Piwik Pro per canviar la configuració que heu escollit en qualsevol moment i per revocar el consentiment per a l’ús de les galetes i les tecnologies necessàries. Podeu accedir al gestor de consentiment de Piwik a través de l’enllaç següent:

Canviar la configuració de les galetes/revocar el consentiment

Configuració de la privacitat

Aquí podrà gestionar la configuració de privacitat i els permisos d’aquest lloc web. Demanem determinades dades per continuar millorant la seva experiència a la nostra pàgina web. Només recopilarem i farem servir les seves dades per a les finalitats especificades en què vostè hagi donat el seu consentiment. Per a més informació, consulteu l’apartat de configuració de la privacitat.

Configuració de la privacitat

Algunes de les galetes que fem servir al nostre lloc web provenen de tercers que ens ajuden a analitzar l’impacte del contingut del nostre web i els interessos dels nostres visitants, a mesurar-ne el rendiment i a orientar la publicitat i altres continguts del nostre web i d’altres llocs web. Com a part del nostre lloc web, fem servir tant galetes pròpies (només visibles des del domini que esteu visitant), com galetes de tercers (visibles en tots els dominis i establertes periòdicament per tercers). En detall:

Galetes necessàries:

Nom de la galeta: ppms_privacy_ Validesa: 365 dies Descripció/explicació: Aquesta galeta permet obtenir i guardar el consentiment del visitant del lloc web per a l’ús de galetes o tecnologies comparables. Establertes per Piwik Pro.

Nom de la galeta: ppms_webstorage Validesa: Els objectes individuals s’eliminen quan caduquen les galetes subjacents. El visitant del lloc web pot suprimir aquesta informació de manera manual. Descripció/explicació: A més de les galetes, les dades també s’emmagatzemen localment al navegador del visitant per tal d’evitar la pèrdua de dades a causa dels mecanismes del navegador. Aquesta tecnologia emmagatzema informació sobre les galetes que s’han establert.

Nom de la galeta: ppms_data_store Validesa: S’elimina immediatament tan bon punt les dades del formulari s’han reenviat al servidor. Descripció/explicació: A més de les galetes, les dades també s’emmagatzemen localment al navegador del visitant per evitar la pèrdua de dades. Aquesta tecnologia emmagatzema la informació que els visitants del lloc web han introduït als formularis per tal d’evitar la pèrdua de dades en les redireccions.

Galetes funcionals:

Nom de la galeta: viewport Validesa: 1 any Descripció/explicació: Desa la versió actual de la presentació de la pàgina/mida de la pàgina. Valors d’exemple: l, xxs, xxl

Nom de la galeta: _stg_debug / stg_debug Validesa: 14 dies Descripció/explicació: Especifica si s’ha de mostrar el depurador de Piwik Pro Tag Manager. La galeta s’elimina després de tancar el depurador. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Galetes d’anàlisi/seguiment:

Nom de la galeta: _pk_ses.. Validesa: 30 minuts Descripció/explicació: Indica que hi ha una sessió activa del visitant. Si la galeta no existeix, la sessió va finalitzar fa més de 30 minuts i es va comptar en una galeta pk_id. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: _pk_id.. Validesa: 13 mesos Descripció/explicació: Es fa servir per reconèixer els visitants i registrar-ne les característiques. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: _pk_cvar Validesa: 30 minuts Descripció/explicació: Conté variables definides per l’usuari que es van establir a la vista de pàgina anterior. No estan activades a la configuració predeterminada. Requereixen que el mètode storeCustomVariablesInCookie () sigui a l’objecte de seguiment de Javascript. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: piwik_auth Validesa: 24 minuts Descripció/explicació: Emmagatzema informació de sessió per a la interfície d’usuari (UI) de Piwik Pro. Mentre aquesta galeta sigui vàlida i contingui un paràmetre d’inici de sessió i un paràmetre token_auth, un visitant es considera un visitant connectat i s’actualitza una galeta PIWIK_SESSID.

Nom de la galeta: PIWIK_SESSID Validesa: 24 minuts Descripció/explicació: Emmagatzema un ID de sessió PHP. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_traffic_source_priority Validesa: 24 minuts Descripció/explicació: Emmagatzema el tipus de font del visitant que representa com el visitant va arribar al nostre web. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_last_interaction Validesa: 365 dies Descripció/explicació: Determina si la sessió de l’últim visitant encara està en curs o si s’ha iniciat una sessió nova. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_returning_visitor Validesa: 365 dies Descripció/explicació: Determina si un visitant ja ha visitat el nostre web. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_fired__ Validesa: Sessió Descripció/explicació: Determina si la combinació d’etiqueta i activador s’ha activat durant la sessió del visitant actual. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_utm_campaign/stg_pk_campaign Validesa: Sessió Descripció/explicació: Desa el nom de la campanya que va portar el visitant al nostre lloc web. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_externalReferrer Validesa: Sessió Descripció/explicació: Desa l’URL del lloc web que ha redirigit el visitant al nostre lloc web. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_opt_out_simulate Validesa: 365 dies Descripció/explicació: Es fa servir per simular el comportament del fragment d’exclusió al depurador. Desactiva totes les etiquetes de seguiment del domini provat. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: _stg_optout Validesa: 365 dies Descripció/explicació: La galeta s’usa per desactivar totes les etiquetes de seguiment del domini provat. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: stg_global_opt_out (deprecated) Validesa: 365 dies Descripció/explicació: La galeta s’usa per desactivar totes les etiquetes de seguiment dels nostres llocs web que pertanyen a un compte de Piwik Pro. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: csrftoken Validesa: 8 hores Descripció/explicació: Aquesta galeta només està configurada per als usuaris de Piwik Pro. Emmagatzema un testimoni CSRF per protegir els formularis de Piwik Pro. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: sessionid Validesa: 8 hores Descripció/explicació: Aquesta galeta només està configurada per als usuaris de Piwik Pro. Desa l’ID de la sessió de l’usuari connectat actualment. Piwik Pro estableix aquesta galeta.

Nom de la galeta: CONSENT Validesa: 17 anys Descripció/explicació: Aquesta galeta l’ha establert YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, EUA (“YouTube”). Recull informació sobre com l’usuari fa servir el lloc web i quins anuncis ha pogut veure abans de visitar-lo. En conseqüència, YouTube controla la seva pròpia publicitat i les recomanacions de vídeo que fa.

Nom de la galeta: YSC Validesa: Sessió Descripció/explicació: Aquesta galeta la configura YouTube. Registra un identificador únic per desar estadístiques sobre quins vídeos de YouTube ha vist l’usuari.

Nom de la galeta: VISITOR_INFO1_LIVE Validesa: 6 mesos Descripció/explicació: Aquesta galeta la configura YouTube. Permet comprovar l’ús de l’ample de banda.

El tractament de les dades basat en la galeta anterior té lloc en el cas de les galetes necessàries sobre la base de l’article 6, paràgraf 1, lletra b del RGPD (base legal) per al subministrament d’informació, i sobre l’article 6, paràgraf 1, lletra c del RGPD (base legal) per tal de complir amb les nostres obligacions legals, en particular per proporcionar una opció senzilla i documentada per donar o no el consentiment per a les galetes. Per a la resta de galetes, el tractament de dades es fa sobre la base del vostre consentiment d’acord amb l’article 6, paràgraf 1, lletra a del RGPD (base legal). A més, l’article 6, paràgraf 1, lletra f del RGPD es pot considerar com a base legal, és a dir, per protegir els nostres interessos legítims. Els nostres interessos legítims en el sentit de l’article 6, paràgraf 1, lletra f del RGPD, consisteixen, en particular, en poder-vos oferir un lloc web tècnicament optimitzat, fàcil de fer servir i basat en les necessitats i garantir la seguretat dels nostres sistemes.

(5) Piwik Pro Emprem el servei de Piwik PRO GmbH, Kurfürstendamm 21, 10719 Berlín (“Piwik Pro”) per a dur a terme l’anàlisi i el seguiment web.

L’anàlisi o el seguiment de conversions es fa sobre la base del vostre consentiment a través del gestor de consentiment de galetes de Piwik Pro (article 6, paràgraf 1, lletra a del RGPD com a base legal). Les galetes recopilen dades sobre com feu ús d’aquest lloc web, cosa que ens permet millorar encara més el web i els serveis que oferim. La recopilació també inclou les dades personals, inclosa la vostra adreça IP, l’identificador d’usuari, del dispositiu i de l’accés al nostre web. La vostra adreça IP només es desa de forma abreujada de manera que no se us podrà assignar personalment.

Les dades s’emmagatzemen com a dades brutes als servidors al núvol de Microsoft Ireland Operations Limited dins de la UE durant un període de 25 mesos i després s’eliminen.

Usem Piwik Pro Tag Manager per integrar i gestionar alguns dels serveis de tercers anomenats a la llista de galetes del nostre web. Piwik Pro Tag Manager permet la gestió d’etiquetes. La configuració del consentiment de les galetes també es té en compte pel que fa a les eines integrades a través de Tag Manager.

Podeu trobar més informació sobre Piwik Pro aquí: https://piwikpro.es/privacy-policy/.

(6) YouTube Fem servir connectors de la plataforma de vídeos YouTube per integrar vídeos i reproduir-los directament a aquest lloc web. L’operador de la plataforma de vídeo és YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, EUA (“YouTube”). YouTube és una empresa afiliada a Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA; “Google”).

La integració dels vídeos de YouTube es produeix en l’anomenat “mode de protecció de dades ampliat” que, segons el proveïdor, no comença a emmagatzemar la informació de l’usuari fins que no es reprodueix un vídeo. Tanmateix, la transferència de dades als socis de YouTube no està necessàriament exclosa pel mode de protecció de dades ampliat. Si activeu vídeos incrustats al nostre web, s’establirà una connexió amb els servidors de YouTube i s’iniciarà la transferència de dades. No tenim cap influència en l’abast i el contingut de les dades que es transmeten a YouTube i possiblement a altres socis de YouTube activant el connector. Entre altres coses, s’envia informació al servidor de YouTube sobre quines de les nostres pàgines heu visitat. Segons la informació que proporciona YouTube, aquesta informació s’usa, entre d’altres, per gravar estadístiques de vídeo, millorar la facilitat de l’ús de la plataforma i prevenir pràctiques abusives. YouTube fa servir galetes per recopilar informació sobre el comportament dels usuaris, sempre que n’hagis consentit l’ús. Si heu iniciat la sessió al vostre compte de YouTube, permeteu que YouTube assigni el vostre comportament de navegació directament al vostre perfil personal. Podeu evitar-ho tancant la sessió del vostre compte de YouTube abans d’activar el botó de reproducció.

La informació generada per les galetes de YouTube l’ús que feu del nostre lloc web normalment es transmet a un servidor de YouTube als EUA i s’hi emmagatzema. Podeu trobar més informació sobre la protecció de dades per part de YouTube a l’enllaç següent https://policies.google.com/privacy?hl=ca.

(7) Enllaços a xarxes socials El nostre lloc web inclou enllaços a serveis de xarxes socials com ara Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn i Xing. Un cop feu clic als enllaços o al gràfic de les xarxes socials integrat, se us redirigirà al lloc web del proveïdor respectiu. Ens agradaria assenyalar que no tractem les vostres dades en aquest context i que no som responsables del contingut dels llocs web als quals enllacem. En cas que seguiu un enllaç als serveis de les xarxes socials, tingueu en compte les respectives directrius d’ús de dades i els avisos de protecció de dades d’aquests proveïdors. (8) Butlletí informatiu Teniu l’opció de subscriure-us a un butlletí gratuït. Quan us registreu al butlletí, recollim les dades que introduïu als espais en blanc (com ara nom, cognoms i adreça de correu electrònic). Les dades marcades amb un asterisc (*) són informació obligatòria que necessitem per enviar-vos el butlletí. La informació addicional voluntària ens permet enviar-vos contingut més adequat.

Tractem les dades que heu introduït sobre la base del vostre consentiment obtingut al formulari de sol·licitud d’acord amb l’article 6, paràgraf 1, lletra a del RGPD (base legal). Usem l’anomenat procediment de doble alta voluntària per sol·licitar el butlletí, és a dir, la sol·licitud només es completa quan heu confirmat el registre a través de l’enllaç proporcionat a aquest efecte en un correu electrònic de confirmació. Això garanteix que ningú us pugui registrar al butlletí, només vosaltres mateixos.

Passem les vostres dades a altres empreses del grup d’empreses MEWA per tal de permetre’ls enviar butlletins adaptats al vostre país/idioma i gestionar l’enviament de manera centralitzada. Les dades s’eliminaran tan bon punt deixin de ser necessàries per assolir la finalitat per a la qual van ser recollides. L’adreça de correu electrònic es desarà mentre la subscripció al butlletí es mantingui activa.

Podeu cancel·lar la subscripció a un butlletí en qualsevol moment i revocar així el vostre consentiment. Trobareu un enllaç per a fer-ho a cada butlletí.

5 Com protegim les dades?

Prenem precaucions per garantir la seguretat de les vostres dades personals i protegir el nostre web i altres sistemes mitjançant mesures tècniques i organitzatives adequades. En particular, les vostres dades estan protegides contra la pèrdua, destrucció, falsificació, manipulació i modificació per part de persones no autoritzades, així com contra l’accés no autoritzat i la divulgació o difusió no autoritzades. A més, les dades que proporcioneu a través del nostre lloc web es xifren i es transmeten per Internet mitjançant SSL.

6 Qui és el remitent de les dades? Es transfereixen a un tercer país o a una organització internacional?

En un principi, només els empleats que intervenen en el suport tècnic, comercial o editorial coneixen de les vostres dades personals. A aquests efectes, les vostres dades també es podran cedir a empleats d’altres empreses del Grup MEWA, en la mesura que sigui necessari per a un suport adequat (per exemple, per donar resposta a una sol·licitud). Per exemple, si sou clients d’una altra empresa nacional, també s’enviarà la consulta que heu fet a través del nostre formulari de contacte a aquesta empresa nacional perquè la processi i la contesti.

A més, fem servir proveïdors de serveis externs en l’àmbit del tractament de dades explicat anteriorment o, si cal, els encarreguem els serveis corresponents. En la mesura que els proveïdors de serveis reben les vostres dades personals com a encarregats del tractament, estan obligats a seguir a les nostres instruccions quan tracten les vostres dades personals. A continuació enumerem amb detall les categories de destinataris externs:

• Proveïdors de serveis informàtics, per exemple, en el context de l’administració i allotjament del nostre lloc web o de serveis/funcionalitats individuals, així com per a l’anàlisi/mesura de llocs web. • Proveïdor de serveis logístics per poder enviar-vos qualsevol mercaderia o fulletons informatius que hàgiu demanat. • Proveïdors de serveis de pagament i bancs, quan processen els pagaments. • Agències de cobrament i assessors legals per fer valer les nostres reclamacions.

Si heu consentit l’ús de galetes de YouTube, les vostres dades personals es poden transmetre als EUA. La transferència de dades corresponent es basa en clàusules contractuals estàndard emeses per la Comissió Europea i que hem celebrat amb el proveïdor de serveis. A més, no transferim les vostres dades personals a països fora de la UE o de l’EEE ni a organitzacions internacionals en el sentit de l’article 4, número 26 del RGPD.

7 Quins drets teniu com a interessats?

Com a interessats, teniu els següents drets d’acord amb els requisits legals, que podeu fer valer en qualsevol moment per escrit o electrònicament, a nosaltres o als nostres responsables de protecció de dades a les adreces de contacte indicades (vegeu més amunt “Qui és el responsable del processament de les dades i amb qui puc contactar?”):

Dret d’informació: Els interessats tenen dret, en el marc de l’article 15 del RGPD, a sol·licitar en qualsevol moment una confirmació sobre si s’estan tractant dades personals que els concerneixen. Si n’és el cas, la persona interessada també té dret, en el marc de l’article 15 del RGPD, a obtenir informació sobre aquestes dades personals i altra informació determinada (incloses les finalitats del tractament, les categories de les dades personals, categories de destinataris, període d’emmagatzematge previst, drets, l’origen de les dades) i rebre una còpia de les dades.

Dret de rectificació: Els interessats tenen dret, d’acord amb l’article 16 del RGPD, a sol·licitar que les dades personals emmagatzemades sobre elles siguin rectificades si són inexactes o incorrectes.

Dret a supressió: Els interessats tenen dret, en les condicions de l’article 17 del RGPD, a sol·licitar que les dades personals que els concerneixen siguin eliminades immediatament. El dret a la supressió no existeix, per exemple, si el tractament de les dades personals és necessari per complir una obligació legal (com els requisits legals de conservació) o per fer valer, exercir o defensar reclamacions legals.

Dret a la limitació del tractament: Els interessats tenen dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades personals en les condicions de l’article 18 del RGPD.

Dret a la portabilitat de les dades: Els interessats tenen dret, en les condicions de l’article 20 del RGPD, a sol·licitar que les dades personals que els concerneixen i que se’ls han facilitat específicament siguin cedides en un format estructurat, comú i llegible per màquina.

Dret d’oposició segons l’article 21 del RGPD: Els interessats tenen dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment, per motius derivats de la seva situació particular, sobre la base de l’article 6, paràgraf 1, lletra e (dur a terme d’una tasca d’interès públic) o l’article 6, paràgraf 1 lletra f del RGPD (interès legítim del responsable). Això també s’aplica a l’elaboració de perfils basada en aquestes disposicions. En cas d’oposició, deixarem de tractar les dades personals afectades, llevat que acreditem motius legítims imperiosos per al tractament que superen els interessos, drets i llibertats de l’interessat, o que el tractament serveixi per fer valer, exercir o defensar reclamacions legals. Això no s’aplica si fem publicitat directa basada en les disposicions anteriors. Si us oposeu al tractament de dades personals amb finalitats de màrqueting directe, les dades personals en qüestió deixaran de tractar-se per a aquesta finalitat sense restriccions i independentment de qualsevol ponderació d’interessos en conflicte. Les objeccions segons l’article 21 del RGPD es poden dirigir per escrit o per correu electrònic a nosaltres o al nostre delegat de protecció de dades a les adreces de contacte indicades (vegeu més amunt “Qui és el responsable del processament de les dades i amb qui puc contactar?”).

Dret de desistiment: Els interessats tenen dret a revocar qualsevol declaració de consentiment determinada segons la llei de protecció de dades en qualsevol moment amb efecte per al futur.

Dret de recurs davant una autoritat de control: Els interessats tenen dret, d’acord amb les condicions de l’article 77 del RGPD, a presentar una reclamació davant una autoritat de control, en particular a l’estat membre del seu lloc de residència, el seu lloc de treball o el lloc de la presumpta infracció, si són de l’opinió que el tractament de les dades personals que els concerneixen infringeix el RGPD. El dret de recurs existeix sense perjudici de qualsevol altre recurs administratiu o judicial. L’autoritat de supervisió responsable de nosaltres és Agencia Española de Protección de Datos (AEPD), C/Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

Altres assumptes: Per a més consultes i dubtes sobre la protecció de dades, podeu contactar amb el nostre responsable de protecció de dades per correu electrònic a protecciondedatos@mewa.es.

8 És obligatori facilitar dades?

Per poder posar a la vostra disposició la nostra pàgina web i poder emprar els serveis/funcionalitats corresponents (com el formulari de contacte, comandes en línia, etc.), és necessari que faciliteu les dades personals necessàries. Sense aquestes dades, no és possible accedir al contingut del nostre web ni fer servir els serveis/funcionalitats corresponents.

9 Les vostres dades s’usen per prendre decisions/elaborar perfils de forma automatitzada?

En principi, teniu dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, que tingui efectes legals sobre vosaltres o que us afecti significativament de manera similar. En particular, aquestes decisions poden no basar-se regularment en categories especials de dades personals segons l’article 9, paràgraf 1 del RGPD. Ens complau assenyalar que no fem servir cap procés de presa de decisions corresponent al nostre web i el processament de dades associat.

10 Aquesta política de privacitat pot canviar?

El desenvolupament d’Internet i del nostre web també pot afectar la nostra política de privacitat. Ens reservem el dret de canviar aquesta política de privacitat específica del lloc web de tant en tant en el futur perquè compleixi amb els requisits legals vigents o per reflectir addicions o canvis del nostre lloc web. La versió actual d’aquesta política de privacitat s’aplica a la vostra visita i la podeu consultar a cada peu de pàgina a l’enllaç “Protecció de dades”.

11 Com tractem les dades dels clients?

A més d’aquesta política de privacitat específica del lloc web, també ens referim a la nostra informació general sobre el “tractament de dades personals”, que regula el tractament de les dades personals dels clients i que també està disponible digitalment al següent enllaç: Faci clic aquí.

Última actualització: novembre de 2021