Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces

Mewa és una empresa familiar

i pionera en el servei sostenible de tèxtils a Europa

i pionera en el servei sostenible de tèxtils a Europa

196.000empreses fan servir els nostres serveis arreu d’Europa

Impulsem la innovació des del 1908

Oferim als nostres clients els coneixements tècnics i logístics d’un actor global i, simultàniament, la proximitat i confiança d’un soci tradicional de la regió.

centres en 14 països formen la xarxa internacional de Mewa

47

treballadors i treballadores garanteixen un servei fiable i idees sostenibles

5.700


La sostenibilitat determina les nostres accions des del 1908

Fer-ne ús en comptes d’adquirir-los: els nostres clients confien en els draps de neteja del servei integral de Mewa: un model de negoci completament sostenible. Perquè també en la producció i la logística, Mewa estableix criteris per a protegir el medi ambient i els recursos.

01Estalvi d’aigua

Per protegir el medi ambient, hem desenvolupat els nostres propis processos de rentat amb sistemes de dosificació i control i hem instal·lat els nostres propis sistemes de tractament d’aigües residuals a les nostres bugaderies. Gràcies a la nostra tècnica en cascada, l’aigua per al rentat també es reutilitza diverses vegades. En comparació amb els processos de rentat domèstics estàndard, aconseguim reduir considerablement el consum d’aigua i l’impacte mediambiental.

Estalvi d’aigua fins a un

50 %

Reducció de l’impacte mediambiental en un

85 %

02Tractament d'aigües residuals

Ya en 1975 se instaló la primera planta de tratamiento de aguas residuales concebida por MEWA.

Amb el tractament d’aigües residuals, Mewa aconsegueix un grau de puresa del

99,8 %

03Conservació de recursos

Per reduir els residus a llarg termini, emmagatzemem els nostres tèxtils en unitats reutilitzables, de forma que respectem el medi ambient i els recursos. Però no acaba aquí!

Reutilització d’un drap de neteja Mewatex fins a

50 vegades

Estalvi de residus a l’any

85.000 tones


La bona sensació de viure de forma sostenible.

Això que avui dia es considera una megatendència sempre ha estat present a Mewa des de fa més de 110 anys. Dissenyem els nostres processos interns perquè siguin tan sostenibles com el nostre model de negoci, i ens esforcem contínuament per ser encara millors en aquest àmbit.

01 / 04

El nostre objectiu és aconseguir que la distribució sigui completament neutra des del punt de vista climàtic. Amb conceptes de mobilitat sostenibles com els primers camions d’hidrogen del sector i l’ús de hubs elèctrics i bicicletes de càrrega a Berlín i Hamburg, estem obrint nous camins en l’àmbit de la distribució, i això només és el principi!


Pensament a llarg termini, accions a consciència

Estem aquí. Per a les persones a qui subministrem els tèxtils industrials. Per a les persones que treballen amb nosaltres. I per a les localitats i comunitats on s’ubiquen els nostres centres.

01Empresa ocupadora de feina justa

Com a empresa familiar tradicional, ens preocupem perquè els nostres empleats trobin sentit, satisfacció i valor en els tasques que duen a terme, independentment d’on treballin i quina sigui la seva feina a Mewa.

Més informació sobre la trajectòria professional a Mewa

02Compromís regional

Ens considerem part d'una comunitat respecte la qual assumim responsabilitats. Per això, ens comprometem amb diverses inversions socials i culturals. Aquest principi regeix les accions de totes les nostres seus, a cada regió i envers les persones que hi viuen.

03Gran diversitat de valors

Tolerància, respecte, joc net, humanitat, obertura cap al món: aquests són els valors com a empresa familiar que vivim cada dia!

04Responsabilitat econòmica com a base

Per a nosaltres, tenir un creixement sa i orientat al valor és molt important. Donem molta importància a invertir amb visió de futur i reinvertim els beneficis de forma conseqüent.

Mewa i el FSV Mainz 05

Mewa i el FSV Mainz 05
- una associació entre iguals

Mewa i el FSV Mainz 05

Compartim valors i actitud, i precisament per això estem orgullosos que el camp del tradicional club de Magúncia tingui el nostre nom.


Teixir, rentar, reutilitzar: servei de tèxtils des del 1908.

Les idees innovadores i la responsabilitat empresarial són la clau del nostre creixement sostenible. Tant abans com ara.

Quote Alt
Junta Directiva del grup empresarial Mewa
Quote Alt
Junta Directiva del grup empresarial Mewa
Quote Alt

Junta Directiva del grup empresarial Mewa
Ulrich Schmidt, Bernhard Niklewitz, Michael Kümpfel

Bernhard Niklewitz
Corporate Management (CEO)

Michael Kümpfel
Marketing, Sales & Customer (CCO)

Ulrich Schmidt
Operations (COO)

“Treballem com a proveïdor flexible de solucions per a la gestió tèxtil mantenint els millors estàndards de seguretat i qualitat. – Aquest és el nostre compromís. Respectem i li donem un gran valor a les persones i el medi ambient. – Aquesta és la nostra responsabilitat. Coneixem les necessitats del mercat i els requisits dels nostres clients. Ens comprometem a donar-hi resposta amb audàcia, determinació i visió de futur. – Aquest és el nostre propòsit.”