Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Com manejar els draps sense assumir riscos

14 de març del 2022
SostenibilitatDraps de neteja
Com manejar els draps sense assumir riscos

Els draps de neteja garanteixen la neteja en diferents tipus d’indústries, on entren en contacte amb una gran varietat de matèries, substàncies i materials perillosos. Si s’utilitzen en un sistema reutilitzable, cal recollir, emmagatzemar i transportar els draps després del seu ús respectant determinades condicions de seguretat definides. Això es deu al fet que els tèxtils impregnats d’olis, greixos o solucions es poden escalfar o inflamar en condicions desfavorables.

Contenidors de seguretat de Mewa per a l’emmagatzematge i el transport de draps de neteja

Per aquest motiu, els Safety Container (SaCon) de Mewa són contenidors de seguretat certificats que formen una part integral del sistema de draps de neteja textilsharing de Mewa, ja que garanteixen una manipulació segura dels draps bruts. Per a això, els SaCon han sigut provats per TÜV d’acord amb els requisits internacionals de l’ADR i validats com a contenidors per a mercaderies perilloses pel BAM, l’Institut Federal d’Investigació i Assajos de Materials a Alemanya. Això inclou, entre d’altres coses, que s’han realitzat proves per veure si els contenidors poden resistir una caiguda des d’una alçada significativa sense patir danys, a més d’una prova de pressió d’apilament o el mesurament del gruix correcte de les parets. El contenidor també se sotmet a proves internes periòdiques per comprovar el compliment de les especificacions. Tot això sempre sota la supervisió d’organitzacions externes a Mewa.

Segurs, duradors i reciclables

Els contenidors de seguretat SaCon són apilables i compatibles amb els palets; alhora, les rodes i les anses integrades permeten una fàcil mobilitat. El sistema de tancament addicional SaCon-fix és un sistema de protecció amb certificació GS i certificat d'examen de tipus CE que garanteix una fàcil obertura amb el pedal. Un sistema d’elevació automàtica permet que la tapa es tanqui automàticament i el tancament hermètic evita que es puguin produir incendis.

"Els contenidors estan fabricats amb plàstic HDPE, que es considera especialment segur i resistent", subratlla Michael Ballermann, cap del servei tècnic de Mewa. "També són més lleugers que els contenidors metàl·lics i, per tant, per ergonòmics."

Els Safety Containers, fabricats per RS Kunststoff, una filial del grup Mewa, estan disponibles en dues versions: el SaCon i el SaCon Antiestàtic, que és adient per a àrees a prova d'explosions, l’ús del qual es recomana per a dissolvents amb punts d’inflamació inferiors a 55 °C. Tots els contenidors SaCon se sotmeten a proves periòdiques per comprovar la seva capacitat d’ús continuat i tenen un període màxim d’utilització d'acord amb l’ADR. Després, empreses certificades s’encarreguen del seu reciclatge de forma ecològica.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general