Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Draps reutilitzables, estoretes absorbents i rentapeces: la triple fórmula de Mewa eficient i sostenible

27 d’octubre del 2022
SostenibilitatDraps de neteja
Draps de neteja Mewatex

Un sistema de servei reutilitzable com el que ofereix Mewa per als draps de neteja, les estoretes absorbents i els rentapeces resulta molt rentable per a les empreses i els tallers. Amb aquest sistema, no cal comprar ni emmagatzemar el material per a la neteja de l’empresa, sinó que és el proveïdor qui s’encarrega de proporcionar-lo, rentar-lo i fer les revisions corresponents

Draps reutilitzables, estoretes absorbents i rentapeces: la triple fórmula de Mewa eficient i sostenible

Un sistema de servei reutilitzable com el que ofereix Mewa per als draps de neteja, les estoretes absorbents i els rentapeces resulta molt rentable per a les empreses i els tallers. Amb aquest sistema, no cal comprar ni emmagatzemar el material per a la neteja de l’empresa, sinó que és el proveïdor qui s’encarrega de proporcionar-lo, rentar-lo i fer les revisions corresponents. Això és beneficiós per a les empreses, els usuaris, les màquines i el medi ambient.

Mewa ha desenvolupat a consciència un sistema reutilitzable que alleugereix la càrrega dels seus clients de forma constant. Els draps de neteja, les estoretes absorbents d’oli i les màquines rentapeces se subministren en la quantitat i la qualitat necessàries. S’utilitzen en les instal·lacions dels clients i Mewa s’encarrega de rentar-los i revisar-los en els intervals acordats. Per a les empreses, això significa no haver-se de preocupar pel proveïment, l’emmagatzematge, la seguretat al treball ni la normativa mediambiental vigent. A més, poden calcular fàcilment els costs de la neteja de les seves instal·lacions.

Draps de neteja reutilitzables: el textilsharing com a solució neta i moderna

Els draps de neteja de Mewa estan disponibles en quatre variants per adaptar-se a les necessitats de la indústria, el comerç i els tallers, i són: especialment robustos, per a superfícies sensibles, amb una absorbència extra alta o de teixit de microfibra per treballar pràcticament sense borrissol. Al ritme d’entrega acordat, Mewa entrega els draps nets, recull els bruts i els renta de forma respectuosa amb el medi ambient. Els draps desgastats se substitueixen. Com els draps de neteja utilitzats poden contenir substàncies perilloses, els draps de Mewa s’emmagatzemen en contenidors de seguretat especialment desenvolupats i hermètics.

Els draps poden rentar-se fins a 50 vegades per a la seva reutilització. Gràcies al sistema especial de reciclatge d’aigua de les instal·lacions de rentada de Mewa, el consum d’aigua és un 50 % inferior que en els processos de rentada convencionals. Com a resultat, la petjada de CO2 dels draps de neteja reutilitzables és entre 3 i 6 vegades inferior que la dels materials d’un sol ús de paper o velló. Els olis i els greixos residuals que s’obtenen dels tèxtils rentats proporcionen fins al 80 % de l'energia necessària per als túnels d’assecatge i rentada mitjançant un reciclatge tèrmic respectuós amb el medi ambient.

Estoreta absorbent Multitex: una pràctica safata tèxtil per recollir l’oli

Amb unes dimensions de tan sols 58 x 88 cm, l’estoreta absorbent d’oli Multitex protegeix les superfícies de forma fiable contra l’oli de motor i d’engranatges, els dissolvents, els lubricants de refrigeració i els àlcalis, fins i tot en llocs estrets. Per a superfícies més grans, es col·loquen vàries estoretes una al costat de l’altra. L'estoreta absorbeix fins a un total de tres litres en un instant. És ideal, entre d’altres, quan es treballa amb plataformes elevadores, bombes o canonades, com a dipòsit per a eines i peces de màquines olioses o com a mesura preventiva en lloc dels aglutinants d’oli i els granulats.

Les estoretes absorbents d’oli també s’ofereixen en el sistema de lloguer de Mewa. Això significa que les estoretes es recullen segons el ritme acordat, es renten de forma professional i respectuosa amb el medi ambient i es tornen a entregar netes.

Màquina rentapeces Bio-Circle: ecològica, econòmica i ergonòmica

Els rentapeces amb raspall de Mewa proporcionen de forma fiable excel·lents resultats de neteja, sense utilitzar substàncies perjudicials per a la salut. Els rentapeces Bio-Circle funcionen amb un líquid netejador a base de microorganismes naturals que biodegraden els greixos i els olis i netegen adequadament fins i tot les peces més brutes. Presenten un disseny ergonòmic i un maneig segur, fàcil i còmode.

El subministrament en el sistema de serveis de Mewa inclou el manteniment i la revisió. A intervals acordats, s’emplena el líquid de neteja, es canvien els filtres, se substitueixen les peces desgastades, es realitza un manteniment tècnic complet i, en cas necessari, es fan les reparacions pertinents. Les màquines estan disponibles en dues versions: el rentapeces Mini, manejable i lleuger, i el rentapeces Maxi, robust i amb una capacitat de càrrega superior.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general