Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

El drap de neteja de Mewa s'integra en els processos industrials 4.0

5 de març del 2021
Draps de neteja
El drap de neteja de Mewa s'integra en els processos industrials 4.0

El mes vinent és l'aniversari de la Indústria 4.0. No es tracta de l'aniversari de la seva implementació, sinó de la creació del concepte. Fa deu anys, a la Fira de Hannover del 2011, es va presentar el concepte «Indústria 4.0», i des de llavors s'ha convertit en un programa mundial: l'IoT, o Internet de les coses, desafia les petites i grans empreses industrials de tot el món —la quarta revolució està en ple desenvolupament.

Els draps de neteja de Mewa acompanyen a les empreses durant la fase de transició, gràcies al sistema intel·ligent de la companyia alemanya, que garanteix que sempre hi hagi draps llests per netejar les màquines i les eines. Els processos de producció i servei del propi proveïdor tèxtil ja s'han actualitzat en bona part a la Indústria 4.0. Això fa que el sistema de draps reutilitzables sigui altament eficient i que ofereixi la màxima qualitat i un valor afegit per a les petites, mitjanes i grans empreses. L'electrònica d'alta tecnologia i la informàtica més avançada ho fan possible: les nostres plantes de producció són cada cop més intel·ligents. Per a molts sectors, la Indústria 4.0 ja és una realitat. Les persones es comuniquen amb les màquines, les màquines es comuniquen amb el producte i les màquines es comuniquen entre sí. El drap de neteja Mewa s'integra harmoniosament en aquest flux de treball d'alt rendiment i contribueix al treball de precisió amb el seu sistema sostenible de draps de neteja.

El funcionament del sistema és simple. Mewa ofereix en lloguer draps de neteja absorbents de qualitat. Això permet als clients utilitzar els draps sense haver de comprar-los. A canvi, paguen una quota de lloguer que els hi permet preveure els seus pressuposts amb precisió i rebre un paquet de serveis complet. Mewa entrega els draps directament a l'empresa, juntament amb el contenidor de seguretat hermètic SaCon de Mewa, on s'emmagatzemen i transporten els draps de forma segura. Per a les empreses més grans, s'ofereixen contenidors de seguretat SaCon addicionals. L'assessor logístic del servei Mewa recull els draps de neteja utilitzats segons el ritme d'intercanvi contractat per portar-los a la seva bugaderia pròpia, que es regeix també per principis sostenibles i de seguretat. En aquell mateix moment, l'assessor logístic deixa altres contenidors amb draps nets perquè les màquines i les eines es puguin netejar en tot moment, sempre amb suavitat i a fons.

El proveïdor tèxtil disposa del drap de neteja adequat per a cada indústria. Les quatre variants van des dels resistents draps multiús per a la brutícia més extrema d'olis, pintures, dissolvents o greixos, fins a draps suaus per a les superfícies més sensibles, que netegen pràcticament sense deixar borrissols.

Els quatre tipus de draps reutilitzables de Mewa tenen en comú la seva gran capacitat d'absorció i comoditat, i són una alternativa als productes d'un sol ús o de baixa qualitat que deixen borrissols o esquinçalls de paper tant en eines com en màquines.

Els draps reutilitzables de Mewa, a més de facilitar un bon treball que augmenta la motivació dels equips, contribueixen a la seguretat dels empleats, gràcies al contenidor de seguretat SaCon, on s'emmagatzemen els draps bruts de forma incombustible i organitzada.

Les empreses que converteixen el seu negoci a 4.0 solen tenir en compte els principals problemes de la nostra època: la sostenibilitat i la conservació dels recursos. En aquest cas, el sistema de draps reutilitzables de Mewa, respectuós amb el medi ambient, encaixa perfectament en el concepte general. I pot integrar-se en qualsevol indústria o taller d'una forma ràpida i senzilla, ja sigui en empreses 3.0 com en aquelles que ja s'han convertit al 4.0.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general