Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

El servei de draps de Mewa es complementa amb les màquines rentadores de peces d’alta pressió

30 de juny del 2023
SostenibilitatDraps de neteja
Mewa ofereix la rentadora de peces com a part d’un servei integral.  (Foto: Mewa)

Les partícules més petites de brutícia o una mica de greix poden paralitzar durant hores el procés de producció en una fàbrica. Si una peça d’una màquina no es pot moure sense fricció i, per tant, cal aturar una planta, això pot provocar la interrupció de diverses fases de treball. El resultat: els empleats han d’esperar que es reprengui la producció, es perd un temps de treball valuós i s’endarrereix l’entrega de comandes, que després caldrà compensar amb hores extraordinàries. Això també comporta un augment de costs, moltes molèsties i temps ineficaç per a l’empresa.

Com a suport per al manteniment preventiu i la neteja de màquines, Mewa ofereix a fàbriques i tallers una solució completa que inclou rentadora de peces i draps de neteja en un sistema reutilitzable. La major part de la brutícia es pot eliminar amb els draps de neteja, però hi ha residus persistents de greix i oli que no es poden eliminar només passant un drap. En aquests casos, es poden fer servir les més diverses versions de màquines rentadores de peces que Mewa també ofereix com a complement del servei de draps de neteja. D’aquesta manera, l'eficient combinació de drap de neteja i rentadora de peces garanteix un flux de treball continu i sense problemes per a l’empresa.

Salut i sostenibilitat

Els draps de neteja reutilitzables de Mewa són una solució sostenible que, com s’ofereix com a servei complet, redueix considerablement la càrrega de treball dels directius de l’empresa. Les màquines rentadores de peces segueixen el mateix principi: les restes d’oli i greix són degradades biològicament per microorganismes. Per altra banda, qui treballa amb una màquina rentadora de peces de Mewa no entra en contacte amb substàncies nocives per a la salut, no existeix cap risc d’incendi, no hi ha olors fortes i desagradables i el medi ambient no es contamina amb dissolvents.

La gama de rentadores de peces de Mewa s’ha completat recentment amb potents rentadores d’alta pressió. Amb aquestes màquines, l’efecte del líquid de neteja biològic s’intensifica mitjançant una alta pressió de fins a 80 bars. Gràcies al broquet d’alta pressió es poden netejar amb cura i eficàcia fins i tot peces molt brutes amb formes geomètriques complexes. La gran superfície de treball permet netejar peces molt grans, mentre que l’ús de microorganismes en el líquid de neteja de pH neutre garanteix una llarga vida útil i, per tant, una solució sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Les màquines rentadores de peces fa temps que s’inclouen a la gama de serveis de Mewa. La varietat de models inclou unitats mòbils més petites que es poden desplaçar fàcilment per la fàbrica o el taller, a més de llocs de rentada amb una superfície de treball suficient per poder netejar peces grans de màquines. Els clients de Mewa poden utilitzar les màquines rentadores de peces com a part del servei integral del proveïdor. Un equip de la companyia entrega les rentadores de peces ja llestes per al seu ús. Els treballadors del taller reben una formació in situ sobre el funcionament dels aparells. Després de l'engegada, el servei tècnic de Mewa revisa i fa un manteniment de les rentadores de peces periòdic, seguint un calendari acordat.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general