Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

El sistema de lloguer de MEWA facilita a les empreses la gestió sostenible

4 de maig del 2022
Empresa

La cultura de l’ús compartit, conegut en anglès com a sharing, està en plena expansió en detriment de l'adquisició. Tant l’outsourcing com el sharing (carsharing, textilsharing…) són conceptes cada cop més presents en la gestió empresarial perquè, a més d’oferir una flexibilitat molt necessària davant de panorames disruptius com el viscut amb la COVID-19, afavoreixen l’optimització dels recursos i la cura del medi ambient.

El sistema de lloguer de MEWA, que inclou les màquines rentadores de peces ecològiques Bio-Circle, les estoretes absorbents d’oli i els draps de neteja reutilitzables, el producte estrella de la firma alemanya, ofereix als seus usuaris un gran nombre d’avantatges quant a la sostenibilitat, la qualitat, la gestió de residus i l’estalvi.

Un estudi comparatiu recent de Climate Partner, entitat especialitzada en acció climàtica, reafirmava que els draps de neteja reutilitzables de MEWA produeixen un impacte mediambiental considerablement menor que les baietes d’un sol ús. Aquesta afirmació es podria estendre a les estoretes MULTITEX, que es regeixen pel mateix principi de reutilització que els draps MEWATEX: lliurament, ús per part dels clients, recollida i rentat en les instal·lacions de MEWA amb detergents biodegradables i procediments que redueixen al màxim el consum d’aigua i reaprofiten els residus extrets al rentar per retroalimentar energèticament els túnels de rentat.

Així mateix, la qualitat del servei de MEWA està avalada no només per la seva gestió certificada per la norma ISO 9001, sinó també per la dilatada fidelitat de les empreses que segueixen utilitzant aquest sistema de lloguer un cop l’han provat. Sobre la base de la confiança en la seva pròpia qualitat, reafirmada per nombrosos premis i distincions de qualitat, MEWA ofereix un paquet de prova dels draps de neteja perquè totes les empreses gaudeixin de l’oportunitat de provar la seva eficiència de primera mà.

En relació amb la normativa de residus que han de complir tant les grans empreses com les pimes, el sistema de lloguer de MEWA també representa un gran aliat per complir amb la recent Llei de residus, aprovada a Espanya el 8 d’abril de 2022. Mitjançant la contractació del sistema de lloguer de draps de neteja, MEWA permet els seus clients centrar-se en activitats de valor per als seus respectius negocis.

“Els nostres clients ja no s’han de preocupar pels requeriments legals d’emmagatzematge, transport, eliminació o tractaments dels draps de neteja contaminats amb residus perillosos després del seu ús, perquè nosaltres ens encarreguem del seu compliment com a part del nostre servei. Això està inclòs en el sistema de lloguer de MEWA i suposa un estalvi considerable de temps, costs i processos burocràtics per a les empreses”, assenyala Maricel Huguet, Directora General de MEWA Espanya. “Sense oblidar que, quan opten per productes reutilitzables, els nostres clients participen en la cura i la conservació dels recursos naturals”.


Maricel Huguet

Directora General de MEWA Espanya

“Els nostres clients ja no s’han de preocupar pels requeriments legals d’emmagatzematge, transport, eliminació o tractaments dels draps de neteja contaminats amb residus perillosos després del seu ús, perquè nosaltres ens encarreguem del seu compliment com a part del nostre servei. Això està inclòs en el sistema de lloguer de MEWA i suposa un estalvi considerable de temps, costs i processos burocràtics per a les empreses”


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general