Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

L'estoreta absorbent d’olis Multitex de Mewa facilita la neteja i la seguretat en el treball

4 de setembre del 2023
Sostenibilitat
Multitex serveix com a base adequada per a tasques de reparació i manteniment

Multitex és una solució pionera i sostenible per a tots els sectors que diàriament afronten vessaments de líquids oliosos o greixosos. L’estoreta absorbent de Mewa és extremadament absorbent i flexible, i protegeix les màquines, el lloc de treball i el terra contra la brutícia i els líquids perillosos.

Multitex és una solució pionera i sostenible per a tots els sectors que diàriament afronten vessaments de líquids oliosos o greixosos. L’estoreta absorbent de Mewa és extremadament absorbent i flexible, i protegeix les màquines, el lloc de treball i el terra contra la brutícia i els líquids perillosos.

El col·lector d’oli en format reutilitzable és la solució que ofereix el proveïdor de serveis tèxtils Mewa per a la indústria i el taller. Serveix com a base i protecció de superfícies en àrees o tasques de reparació o manteniment que comporten risc de vessaments de líquids oliosos i aquosos. Multitex té una mida petita, aproximadament 60 x 90 cm, per facilitar el seu ús en llocs estrets. Per protegir superfícies més grans, es poden col·locar juntes unes quantes estoretes, fins que cobreixin l’espai necessari.

L’estoreta Multitex és un producte innovador que actua de la següent manera: transporta els líquids des del teixit exterior cap a l’interior, els emmagatzema i manté l’absorció en el seu nucli. Absorbeix amb gran velocitat fins a 3 litres, per exemple, d’olis d’engranatges i motors o refrigerants. La superfície exterior roman pràcticament seca, mentre que un velló especial reparteix per igual el líquid a l’interior per retenir-lo definitivament.

Les Multitex, del mateix mode que els draps de neteja reutilitzables, s’ofereixen en el servei integral de Mewa que inclou tant l’entrega com la recollida i el rentat de les estoretes utilitzades i el seu recanvi per unes altres llestes per al seu ús.

La neteja com a factor clau en la seguretat laboral

Mantenir un espai lliure d’oli a la indústria i el taller proporciona diverses avantatges en termes de seguretat laboral. Convé destacar els següents punts clau en relació amb la neteja i la prevenció de riscos laborals:

Reducció de relliscades i caigudes – segons els estudis, l’oli vessat al terra és una de les causes principals de relliscades i caigudes en el lloc de treball; prevenció d’incendis: els olis i lubricants utilitzats a la indústria poden ser inflamables. Un vessament d’oli podria convertir-se en un perillós risc d’incendi si entra en contacte amb fonts de calor, espurnes o flames; menor exposició a substàncies perilloses; més eficiència en l’operació; prevenció de danys en equips i maquinària; compliment de regulacions i normes de seguretat o, finalment, el foment d’una cultura de neteja i seguretat dins l’empresa.

“L'estoreta està sent tot un èxit entre els nostres clients. Són conscients de la importància de mantenir un espai lliure d’oli per garantir la seguretat i el benestar del seu equip i, segons ens confirmen, les Multitex són una solució perfecta perquè són molt còmodes d’utilitzar i eficients, a més de rentables i sostenibles”, assenyala Maricel Huguet, directora general de Mewa Espanya.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general