Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

La responsabilitat social és un valor fonamental de Mewa

18 de juliol del 2022
SostenibilitatEmpresa
(Foto: Mewa)

La pandèmia de la COVID-19 ha posat de manifest la fragilitat dels sistemes logístics de l'economia mundial. Per això, moltes empreses han donat un gir a les seves rutes de subministrament i han reorganitzat l’estructura geogràfica dels seus centres de producció. En aquest context, tornar la producció a Europa no només està relacionat amb l’eliminació de possibles colls d’ampolla en la capacitat. Un factor molt important és que l’entorn de treball a les fàbriques europees compleix amb les altes expectatives del segle XXI en termes socials, fet que no és necessàriament el cas als centres d’operació d’altres continents.

Madrid, 18 de juliol de 2022. Com a conseqüència de la pandèmia, hi ha escassetat de l’oferta i la capacitat de producció a gairebé totes les indústries. Les empreses que no depenien tant de la producció als països de l’Extrem Orient ara tenen més facilitats per tornar a créixer. El proveïdor alemany de serveis tèxtils Mewa produeix els seus draps de neteja industrial a la seva planta de tissatge situada a Alemanya. D’aquesta manera, l’empresa també compleix amb la seva responsabilitat social atès que les condicions de treball i els salaris es poden controlar fàcilment, fins i tot en els proveïdors.

A Mewa, la responsabilitat va en majúscules: no només la responsabilitat amb el medi ambient, sinó també la responsabilitat amb els empleats i els consumidors, en termes de normes socials, seguretat laboral i productes i serveis innovadors de fàcil seguiment. Els clients de Mewa atorguen una gran importància a la sostenibilitat i la responsabilitat social. Quan adquireixen els serveis de Mewa, poden restar segurs que compleixen les expectatives dels seus propis consumidors.

El fundador de Mewa, Hermann Gebauer, va tenir una idea revolucionaria a principis del segle XX: volia oferir a les empreses i als mestres artesans draps de neteja estandarditzats per a les màquines de neteja, que es recollissin després del seu ús i així es podrien rentar i tornar a entregar per a un nou ús. Amb aquesta finalitat, va fundar a Saxònia la “Mechanische Weberei Altstad”, abreviada com a Mewa, una empresa que fa més de cent anys ja complia amb el principi bàsic de la conservació dels recursos.

Amb el seu servei de draps de neteja reutilitzables, Mewa lidera ara el mercat europeu. Cada dia, més de 2,8 milions de persones utilitzen un drap de neteja en una gran varietat d’empreses per netejar màquines i equips. Els draps de neteja es recullen a clients de 21 països i es tornen a entregar. A Immenhausen (Alemanya) es teixeixen uns 105 milions de tèxtils a l’any.

En aquest cas, “Made in Germany” no només representa la qualitat dels draps de neteja, sinó també la responsabilitat social, que desenvolupa un paper important fins i tot més enllà de les pròpies operacions de l’empresa en la seva cooperació amb els proveïdors.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general