Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Mewa reconeguda a Itàlia com la millor empresa dins de l'economia circular

9 de febrer del 2022
EmpresaDistincions i premis
A la foto: Giulio Vanoli, director general adjunt de MEWA Itàlia, rep el premi del concurs "Best Performer of the Circular Economy".

I vet aquí una nova confirmació d’aquest lideratge: hem encapçalat la llista del concurs "Best Performer of the Circular Economy”, en la categoria de Grans empreses de serveis. El concurs va ser creat per Confindustria amb el suport de 4.Manager i en col·laboració amb Enel X i Eni, per recollir i difondre les activitats i els projectes d’Economia Circular.

Mewa va ser seleccionada entre altres 90 empreses candidates, que inverteixen en tecnologies i competències útils per evolucionar el negoci en una lògica de sostenibilitat i contribuir a la transició ecològica del sistema productiu nacional.

“Estem molt satisfets amb aquest reconeixement —va comentar Velko Winters, director general de Mewa Itàlia— les competències en el camp del medi ambient i la sostenibilitat han seguit l’evolució de Mewa durant tots aquests anys. L’economia circular sempre ha format part del nostre ADN i aquest model de negoci ens acompanyarà sempre, també en el futur, ampliat a nous productes i noves àrees”.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general