Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Sostenibilitat i digitalització: el sistema de draps reutilitzables de Mewa ofereix a les empreses una neteja moderna

1 de desembre del 2022
Empresa
Les solucions digitals permeten als clients utilitzar el sistema de draps de neteja de Mewa de forma més còmoda, eficient i individualitzada

La sostenibilitat i la digitalització van de la mà. I Mewa n’és conscient des de fa molt de temps. La sostenibilitat és una part essencial del sistema de draps reutilitzables de Mewa des dels seus orígens, fa més de 100 anys. Ara, des del 2017, l’empresa alemanya està apostant fort per la digitalització del seu servei.

Independentment que l’estiu del 2022 hagi sigut el més calorós, el segon més calorós o simplement un dels més calorosos d’Europa, el fet és que ha sigut un cas extrem que ens fa recordar la importància de la sostenibilitat en el nostre temps. Mewa ofereix a les empreses l’oportunitat de produir de forma més sostenible a partir d’ara, ja que subministra draps de neteja d’alta qualitat a través d’un sistema basat en la reutilització i respectuós amb el medi ambient. Els draps de Mewa, altament absorbents i disponibles en quatre qualitats, garanteixen una neteja ràpida i completa de màquines i eines. Es poden reutilitzar diverses vegades abans que el conductor del servei de Mewa els reculli al contenidor de seguretat SaCon hermèticament tancat. Quan es recullen els draps de neteja bruts per al seu rentat ecològic, se substitueixen per draps nets. A través del portal de clients mymewa, el client pot consultar còmodament les seves properes entregues. En cas necessari, també pot contactar amb el servei al client directament a través del portal.

La digitalització a favor del client i l’empleat des del 2017

Des de l’any 2017, Mewa ha optimitzat la digitalització dels seus serveis, processos de treball i canals de comunicació sota la màxima “Els clients en el centre, els empleats en el focus”. D'aquesta manera, els clients poden utilitzar el sistema de draps de neteja de Mewa de forma encara més ràpida, transparent i personalitzada. Actualment, sol·licitar una actualització de la quantitat de draps de neteja o modificar la data d’entrega es pot fer en uns pocs clics. Així doncs, el servei complet de Mewa no només és sostenible, sinó també intel·ligent.

El textilsharing sostenible ofereix moltes avantatges

Espai, temps, logística, pressupost precís... Són molts els arguments a favor d’un sistema reutilitzable. Comprar draps de neteja, emmagatzemar-los i retirar-los d’acord amb les estrictes normes mediambientals no sona ni modern ni responsable. Els qui tenen cura pel medi ambient, la productivitat i els costs opten pel textilsharing i utilitzen els millors draps de neteja sense cap necessitat de tenir-los en propietat.

El sistema de draps de neteja de Mewa és una bona solució per a tot tipus d’empreses perquè també alleugera la càrrega dels tallers i indústries més petites i garanteix de forma immediata més sostenibilitat, qualitat i eficiència en el centre de treball. A Europa, més de 190.000 empreses utilitzen el servei de Mewa.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general