Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Catàleg de la marca Mewa per a la seguretat laboral 2022/23

21 de setembre del 2022
Empresa
Catàleg de la marca Mewa

Ja està aquí el nou catàleg de marques de seguretat laboral de Mewa. A les seves 316 pàgines, els treballadors i directius trobaran més de 10 000 productes per al treball en tallers i fàbriques, incloent-hi equips de protecció individual, roba de seguretat i funcional, a més de polos i samarretes esportives. L’oferta completa també està disponible a la botiga online buy4work.mewa.es.

La gama inclou una ampla selecció d'articles de seguretat laboral per a cada indústria i cada situació de treball. Dins les cinc categories: “calçat de seguretat”, “guants de treball”, “roba”, “protecció de la pell i higiene” i “protecció respiratòria, ocular, auditiva i del cap”, es pot trobar ràpidament el complement òptim per a la roba de treball i protecció. El catàleg d'articles per a la seguretat laboral de Mewa completa la seva oferta de serveis del proveïdor de serveis tèxtils per als seus clients.

Nous articles

Els nous models de les col·leccions actuals dels fabricants Elten, Puma, Toworkfor, Helly Hansen i U-Power ja estan a la venda. La selecció de guants de treball s’ha ampliat amb la col·lecció de Kori-Dex de Korsar, i s’ha afegit la marca Grippaz a la gama de guants d’un sol ús. Una altra novetat són els teixits refrigerants d’E.Cooline. S'activen simplement amb aigua i funcionen fins a 20 hores com un aire condicionat que la persona porta a sobre. El catàleg inclou armilles refrigerants E.Cooline Powercool, samarretes, mocadors i cintes pel cap.

Campanya de prova per al llançament del catàleg

Fins al 30 de setembre de 20022, Mewa du a terme una campanya amb els nous models Korsar Kori-Dex. Les comandes rebudes fins a aquesta data rebran els guants de treball en un paquet de prova amb un descompte de fins a un 47 %.

Entrega ràpida a tota Europa

Les preguntes sobre l’oferta actual es respondran per telèfon o correu electrònic. El servei també inclou un servei de gestió del calçat que ajuda a seleccionar les talles i els materials per a les sabates de treball adients, a més d’una política de devolució de 14 dies. Si desitgeu afegir un logotip als articles, es pot encomanar al mateix temps a través del servei de brodat i impressió de Mewa.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general