Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

El Grup Mewa adquireix Mikroclean, especialista en sales blanques

16 de maig del 2024
Empresa
El grup empresarial Mewa ampliarà la seva cartera de serveis en el segment de les sales blanques

El Grup Mewa, de gestió familiar, segueix el seu curs d'expansió: des de febrer, Mikroclean GmbH, especialitzada en la neteja de sales blanques, és una filial al 100 % del grup empresarial Mewa.

El Grup Mewa, de gestió familiar, segueix el seu curs d'expansió: des de febrer, Mikroclean GmbH, especialitzada en la neteja de sales blanques, és una filial al 100 % del grup empresarial Mewa. El proveïdor de serveis tèxtils, que opera a tota Europa, afegeix així serveis especialitzats a la seva oferta B2B. La seu central de Mikroclean es troba a Grafenberg, Alemanya, a més de tenir una sucursal a Berlin i una altra a Essen, i atén clients d’Alemanya, Àustria, Suïssa i altres països europeus a través de deu centres de servei. Entre els seus clients figuren empreses dels sectors de la fabricació, la tecnologia mèdica, farmacèutic i bioquímic.

Timo Speck va fundar Mikroclean GmbH l’any 2012. La seva experiència com a director tècnic en neteja d’edificis el va portar a creure que la neteja de sales blanques d’alta qualitat només la podia proporcionar un proveïdor amb coneixements especialitzats. Des de llavors, la seva empresa s’ha convertit en un innovador especialista en neteja de sales blanques. La formació i qualificació del personal en sales netes complementen el servei principal.

Timo Speck i Günes Yenen, que anteriorment va treballar com a Director General de Mewa a Anglaterra, seguiran dirigint l’empresa. Bernhard Niklewitz, president de la Junta Directiva (CEO) de Mewa, explica: “Volem ampliar i intensificar constantment la nostra experiència en la producció de sales blanques. L'associació amb Mikroclean ens obre noves possibilitats en aquest segment de creixement. Estem molt contents de comptar amb el Timo Speck i el seu equip, i els hi donem la benvinguda al grup empresarial Mewa”. Timo Speck està desitjant aprofitar les sinergies i oportunitats que ofereix estar a l'empara d’un actor internacional: “Sempre els hi dic als nostres clients: ‘La vostra sala blanca és també la nostra sala blanca', perquè la neteja de sales blanques està associada a un alt nivell de responsabilitat. Ens prenem aquesta responsabilitat molt seriosament. Estic encantat de poder seguir ampliant els nostres serveis de forma selectiva amb Mewa al nostre costat”.

El grup empresarial Mewa ampliarà la seva cartera de serveis en el segment de les sales blanques. La integració de Mikroclean és un important pas estratègic cap a aquesta direcció. Actualment, s'està construint una nova instal·lació a la seu de Mewa a Meißenheim per a la cura integral de peces de roba per a sales blanques.


Bernhard Niklewitz

CEO de Mewa

“Volem ampliar i intensificar constantment la nostra experiència en la producció de sales blanques. L'associació amb Mikroclean ens obre noves possibilitats en aquest segment de creixement. Estem molt contents de comptar amb el Timo Speck i el seu equip, i els hi donem la benvinguda al grup empresarial Mewa”


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general