Recerques freqüents

 • Els draps de neteja de Mewa
 • Estoretes absorbents d'olis
 • Rentadora de peces
Anar a la vista general

El rentapeces ecològic Mewa Bio-Circle en servei de lloguer augmenta la seguretat laboral i protegeix el medi ambient

15 de juliol del 2021
Empresa
Mewa BIO-CIRCLE

Tant als tallers com a les plantes de producció, per a la neteja ecològica d’eines i peces metàl·liques, els rentapeces biològics són la millor alternativa als desgreixadors perquè no desprenen olors intenses i, a més, estan lliures de substàncies perilloses, que són perjudicials per a la salut i el medi ambient. MEWA, proveïdor de serveis tèxtils per a la indústria i l’automoció, ofereix al respecte la solució de neteja ideal amb el versàtil rentapeces Mewa Bio-Circle.

Microorganismes naturals garanteixen la neteja biològica

La màquina rentapeces Mewa Bio-Circle funciona amb un líquid netejador de base aquosa que no conté dissolvents tòxics ni altament inflamables. Gràcies a un procés de neteja que utilitza microorganismes naturals que descomponen els greixos, els lubricants i els olis, la brutícia de les eines i les peces metàl·liques s’elimina suaument i sense vapors químics nocius.

El raspall de neteja facilita la neteja en qualsevol lloc on estiguin les peces molt brutes, a més de forma segura per a l’usuari i respectuosa amb el medi ambient. A diferència dels desgreixadors, el Mewa Bio-Circle es pot fer servir en la indústria alimentària quan, per exemple, cal eliminar compostos orgànics com el sucre.

Pràctic servei de manteniment per a un ús eficient

La seguretat en el funcionament és una de les principals prioritats en el servei de lloguer que Mewa garanteix amb un manteniment regular cada quatre o vuit setmanes. Aquest inclou l’ompliment del líquid de neteja, el canvi del filtre i la substitució de les peces de desgast. També inclou la substitució de peces defectuoses.

"Un cop signat el contracte, el client es pot familiaritzar amb el sistema en una fase de prova. L’empleat del servei tècnic de Mewa entrega i instal·la el rentapeces escollit i, tot seguit, s’activa el manteniment periòdic. Per tal que el Bio-Circle de Mewa sigui encara més respectuós amb el medi ambient, actualment estem provant un nou filtre reutilitzable en fase d’assaig. Quan s’hagi assolit l’èxit en la prova, serà utilitzat pels clients de Mewa arreu d’Europa", explica Daniel Krause, responsable de projectes i especialista del sector de rentapeces de Mewa.

Dades tècniques de Mewa BIO-CIRCLE Maxi GT i Mewa BIO-CIRCLE Mini GT:

 • Dos models a escollir: BIO-CIRCLE Maxi GT 811 x 520 mm (superfície de treball), rodes opcionals i BIO- CIRCLE Mini GT 700 x 480 mm (superfície de treball), de sèrie amb rodes
 • Àrees d’aplicació: tallers, indústria, producció, indústria alimentària
 • Pes en buit: 45 kg (BIO-CIRCLE Mini GT), 55 kg (BIO-CIRCLE Maxi GT)
 • Capacitat de càrrega: 100 kg (Mini GT), 250 kg (Maxi GT)
 • Màx. capacitat d’ompliment: 100 litres
 • Consum d’energia: aproximadament 700 W
 • Capacitat de la bomba: 40 W / 380 litres/hora
 • Temperatura: ajustada de fàbrica a uns 41 °C
 • Temperatura de funcionament: 15-48 °C

Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general