Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Els draps de neteja de Mewa són part de l'equip de neteja de les empreses

29 de setembre del 2021
Draps de neteja
Draps de neteja reutilitzables: els minions de la vida laboral quotidiana

Són els ajudants discrets que fan agradable la feina diària: sempre estan allà quan se'ls necessita, són modests i de confiança. Afortunats són aquells que poden comptar amb aquests minions. Per sort, els draps de neteja de Mewa en el sistema reutilitzable sí són reals, es troben a mà i són eficaços.

Servei de draps de neteja sempre a punt

Qualsevol que hagi de treballar de forma eficient i fiable en la vida laboral diària sap què significa tenir a mà els ajudants adients. Per exemple, un drap de qualitat per netejar ràpidament un vessament d'oli, absorbir l'aigua o netejar la pols de les rajoles. El drap de neteja en el sistema de lloguer de Mewa funciona de forma cíclica. Els clients lloguen el producte en funció de les seves necessitats, Mewa l'entrega en la data acordada i, després del seu ús, els draps es dipositen en el contenidor de seguretat SaCon®, que Mewa recull, renta i torna a entregar amb draps nets.

Els draps de neteja de Mewa estan disponibles per a diverses aplicacions: per a la brutícia produïda per olis, greixos, pintures i dissolvents, així como per a la neteja suau de superfícies sensibles. La gama de draps reutilitzables de Mewa està orientada a diferents usos i ofereix un rendiment de neteja òptim per a la indústria, la producció, els tallers i l'artesania. Tot gràcies als minions, els petits ajudants ─en aquest cas tèxtils─ dels quals cap empresa vol prescindir.

El textilsharing està a l'ordre del dia

Encara hi ha moltes empreses que utilitzen productes d'un sol ús. Això no és sostenible ni econòmic. Mewa porta 113 anys oferint draps de neteja en un servei de lloguer, fet que la converteix en pionera del textilsharing. Els draps de neteja, especialment durables, es poden rentar i reutilitzar fins a 50 vegades. Textilsharing significa disposar de draps de neteja sempre que es necessitin, en règim de lloguer en lloc de compra. Un sistema de circuit tancat com el que ofereix Mewa amb el seu sistema de draps de neteja té un millor equilibri ecològic en tot el flux de treball que els draps d'un sol ús o el paper de neteja. A més, en comparació amb l'ús de paper, el temps de neteja es redueix fins a un 35 %.

La transformació digital es fa notar

Mewa també es mou digitalment. Els transportistes del servei estan equipats amb ordinadors mòbils que els hi permeten enregistrar directament les consultes, els canvis o les reclamacions que necessiten realitzar els clients. La informació recollida s'envia en temps real a la base de dades central de Mewa. Això permet optimitzar la logística des del punt de vista ecològic i econòmic. Els minions es mantenen en constant moviment. I, a Mewa, tot existeix d'una forma real i tangible que beneficia el client.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general