Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

La sostenibilitat està als gens de Mewa des de fa 113 anys

21 de gener del 2021
Draps de neteja
Paños de limpieza reutilizables MEWA

Allò que fa 113 anys equivalia a una revolució ara és, per a molts, força freqüent: l'ús de draps de neteja en un sistema sharing suposa la millor relació cost-rendiment, a més d'una evident consciència ecològica.

Textilsharing: la megatendència que ha arribat a la indústria tèxtil

Llençar els draps de neteja industrial després d'un sol ús queda descartat, perquè resulta perjudicial per al medi ambient i tampoc és rentable. No només els individus, a nivell privat, s'estan bolcant cada vegada més en el concepte sharing; el nou esperit de l'època també ha arribat a la indústria. Preferentment, les empreses han de centrar-se en les seves competències bàsiques en lloc d'haver-se d'ocupar de la gestió dels tèxtils, com l'adquisició, l'emmagatzematge i el rentat dels mateixos.

Fins fa uns anys, moltes empreses no acostumaven a tenir en compte el desaprofitament de recursos i els costs addicionals que generaven. Es compraven rotllos de paper o draps de neteja d'un sol ús i després es llençaven. Des de fa cert temps, s'està produint un replantejament sistèmic. El concepte sharing, compartir en lloc de posseir, està a l'ordre del dia. Mewa és un dels pioners d'aquest eficient sistema. La companyia porta practicant el lloguer de draps reutilitzables des de 1908. La idea és tan enginyosa com simple: els draps de neteja s'entreguen, es recullen després del seu ús i es tornen nets. Els draps es traslladen sempre en els pràctics contenidors de seguretat SaCon®. Això permet estalviar recursos i no produeix cap desaprofitament. A més, els usuaris no han de preocupar-se de res i estalvien temps i diners.

Líder del servei textilsharing

Amb aquest sistema, MEWA s'ha convertit en la pionera d'aquesta megatendència. Actualment, els clients es beneficien de l'experiència i els coneixements de MEWA en el subministrament de draps de neteja reutilitzables per a operacions industrials. Realment, ja no és possible imaginar-nos un sistema que no sigui sharing.

Un servei tèxtil de primera necessitat

El textilsharing, amb els seus processos d'estalvi de recursos i els seus eficients cicles de servei, suposa una valuosa contribució en termes de protecció i sostenibilitat del medi ambient. Com a proveïdor de serveis tèxtils certificat, Mewa subministra a clients de tots els sectors industrials i comercials.

Per altra banda, la higiene, la neteja i la seguretat microbiològica són, en el context de l'actual pandèmia, més importants que mai. Fins i tot abans de la propagació de la COVID-19, els processos de rentat dels draps de neteja Mewa ja estaven dissenyats per inactivar completament els virus. Aquest servei beneficia, per tant, totes les indústries sensibles a la higiene: és precisament mitjançant el subministrament de draps de neteja reutilitzables higiènicament impecables que Mewa, com a proveïdor de serveis externs, ajuda a garantir que les persones en àrees rellevants per al sistema com la producció, el comerç i la comercialització puguin fer el seu treball, que les màquines puguin seguir funcionant i que els vehicles es puguin mantenir i netejar.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general