Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Mewa adquireix RS Kunststoff, el fabricant dels seus contenidors de seguretat SaCon

6 d’abril del 2021
Empresa
MEWA adquireix RS Kunststoff, el fabricant dels seus contenidors de seguretat SaCon

Hanauer RS Kunststoff GmbH ha sigut comprada per MEWA Textil-Service, convertint-la així en una filial 100 % del Grup Mewa.

Ambdues empreses mantenen, des de fa més de 20 anys, una fructífera relació comercial, ja que l'especialista en tecnologia d'emmotllament per bufament fabrica, entre d'altres coses, els contenidors de seguretat SaCon®, que són una part fonamental del sistema de serveis de Mewa. Cada any a Hanau es fabriquen més de 100.000 unitats per a Mewa. Els draps de neteja reutilitzables de Mewa es transporten i emmagatzemen per tota Europa en els contenidors hermètics de seguretat denominats SaCon.

RS Kunststoff és especialista en tecnologia d'extrusió-bufament i emmotllament per injecció i se centra en la innovadora tecnologia de motlles amb tasques complexes. Les activitats comercials continuaran sense canvis. Així mateix, s'han contractat els prop de 70 empleats i empleades de la companyia adquirida. La direcció de l'empresa segueix en mans dels directors generals Reinhard Schütz, Björn Roß i Ralf Roß.

"Com a empresaris, som responsables de les persones que treballen per a nosaltres", afirma el director general Reinhard Schütz. "Com a part del Grup Mewa, actiu a nivell internacional, podem oferir-los una ocupació segura a llarg termini".


Bernhard Niklewitz

Director general del Grup Mewa

"Estem encantats de comptar amb RS Kunststoff no sols com a soci comercial de fa molts anys, sinó també com a líder en innovació en el camp dels motlles de plàstic dins del Grup Mewa"


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general