Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Nova identitat de marca per a Mewa

4 de juliol del 2022
Empresa
Nova identitat de marca per a Mewa

El nostre entorn d’operació està canviant constantment, i nosaltres canviem amb ell. Durant els últims anys, hem ampliat considerablement la nostra cartera de clients, hem entrat a nous mercats i ens hem tornat més digitals. L’acció sostenible és ara per a nosaltres més important que mai i ens hem establert com a pioners del textilsharing en el sector B2B.

Això significa que ha arribat el moment de seguir desenvolupant la nostra imatge. Les marques d’identitat de Mewa, com la flor, el tipus de lletra i la combinació de colors, ara es presenten d’una forma nova i contemporània. Així mateix, la nova identitat de marca deixa sentir la tradició i la història reeixida de Mewa i, alhora, subratlla la nostra clara orientació cap al futur.

El canvi de marca ha sigut desenvolupat per l’agència Martin et Karczinski. Els estrategs de marca de Munic estan especialitzats a traduir l’essència d’una empresa en una aparença general adient. Per a Mewa, es va revisar el logotip, el tipus de lletra de la casa, així com el color i el món de la imatge.

La flor Mewa representa la higiene, el medi ambient i la sostenibilitat, a més de simbolitzar el creixement i la innovació. En la nova marca denominativa, el contorn de la flor dibuixada es marca amb més força i la nova lletra recorda als fils creuats, fent referència a l’àmbit tèxtil de la nostra empresa.

A partir d’ara, escrivim Mewa com a nom en ortografia mixta, perquè després de més de 100 anys d’història, som molt més que el nostre origen, que és l’abreviatura de Mechanische Weberei Altstadt. Per això, la nova font tipogràfica de la casa, desenvolupada exclusivament per a Mewa en col·laboració amb els dissenyadors de typemates, porta el nom de la família fundadora: "Gebauer". Ens mostrem tal com som: Compromesos amb els nostres valors corporatius i la nostra tradició, però mirant al futur.


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general