Recerques freqüents

  • Els draps de neteja de Mewa
  • Estoretes absorbents d'olis
  • Rentadora de peces
Anar a la vista general

Solucions de neteja sostenibles enfront del canvi climàtic

11 de març del 2024
Draps de netejaSostenibilitatEmpresa
Foto Mewa: El servei integral de Mewa redueix la petjada de carboni dels seus clients.

Fa temps que observem els efectes del canvi climàtic arreu del món. En vista d’aquesta realitat, Mewa no sols reafirma els seus principis de sostenibilitat que varen fundar l’empresa fa més de 100 anys, sinó que segueix buscant activament solucions per preservar els recursos.

Una empresa que introdueix en el seu dia a dia el sistema de draps de neteja reutilitzables ajuda d'aquesta manera a preservar recursos i a evitar residus perjudicials pel medi ambient. El sistema també és pràctic perquè garanteix que sempre hi hagi draps de neteja nets disponibles per al seu ús. Mewa, com a proveïdor tèxtil, s’encarrega de tot: lliurament, neteja, recollida i substitució, en cas de desgast.

El drap tèxtil per sobre de l’ús del paper

L’impacte mediambiental dels productes d’un sol ús, com el paper, és una preocupació cada cop més gran. Per això, cal buscar alternatives més ecològiques, com els productes reutilitzables, per reduir en la mesura que es pugui el seu impacte mediambiental.

Els avantatges de les solucions de neteja reutilitzables són:

• Reducció de l’impacte de la fabricació: A diferència dels productes de paper d’un sol ús, els draps reutilitzables requereixen menys recursos de fabricació. Per exemple, en relació amb 1 kg de brutícia eliminada, la petjada de carboni de l’ús dels draps reutilitzables Mewa és entre 3 i 6 vegades menor que la de les tovalloletes fabricades amb cel·lulosa 100 % o les tovalloletes de fibres mixtes.

• Durabilitat: Els draps reutilitzables estan dissenyats per durar fins a 50 rentades i per tornar a ser utilitzats fins a ser rebutjats definitivament, per tant, tenen una vida útil més llarga que els seus homòlegs d’un sol ús. Aquesta durabilitat es tradueix en menys generació de residus; en concret, amb el sistema de Mewa s'eviten diversos milers de tones de residus perillosos a l'any.

• Neteja efectiva: La versatilitat i l’alta qualitat dels diferents draps de neteja reutilitzables o fins i tot de la rentadora de peces d’alta pressió de Mewa, que funciona amb una solució de neteja de base biològica, garanteixen una neteja efectiva i respectuosa amb el medi ambient en tallers i plantes de producció, fet que redueix encara més l’impacte mediambiental gràcies al principi de reutilització.

“Com els nostres clients deixen el lliurament, la logística i el compliment normatiu sobre eliminació de residus a càrrec d’un proveïdor amb un servei integral, es poden concentrar en l’essencial: el seu treball de valor afegit”, afirma Maricel Huguet, Directora General de Mewa Espanya.


Maricel Huguet

Directora general de Mewa Espanya

"Com els nostres clients deixen el lliurament, la logística i el compliment normatiu sobre eliminació de residus a càrrec d’un proveïdor amb un servei integral, es poden concentrar en l’essencial: el seu treball de valor afegit."


Imatges i vídeos


Contacte de premsa


Art Marketing

Doña Leire Navaridas Teléfono: +34 91 351 31 51 mewa@artmarketing.es

Carretera de Húmera 19 28224 Madrid


Anar a la vista general